İYİ Parti'ye 162 yeni üye

Partilerine 162 yeni üyenin kayıt yaptırdığını belirten İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Yeni üyelerimize evinize hoş geldiniz diyor, iktidar yolculuğumuza güç kattıkları için teşekkür ediyorum.' dedi.

İYİ Parti'ye 162 yeni üye

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Ataş, ülke genelinde yapılan anketlerde partilerine desteğin yoğun olduğunun görüldüğünü ifade etti.

"PARTİMİZE YOĞUN KATILIM VAR"

Partilerine yeni katılan 162 üyeye teşekkür eden Ataş, “Milletimizle her zaman bir aradayız. Çarşıda, sokakta kısacası halkın yanında bu zor günlerde de İYİ Parti var. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip, Meclis gündemine taşıyoruz. İktidara sorunların çözümü çağrısı yapıyoruz. Bunun yanında yine sorunları yaşayan vatandaşlarımıza sıkıntılarını Mecliste kendilerinin de birinci ağızdan dile getirmeleri için de grup toplantılarımızda bir araya geliyoruz. Esnafın, çiftçinin,  işçinin, memurun, asgari ücretlinin, işsizlerin, EYT’lilerin ve emeklilerin sesi oluyor İYİ Parti. Bu konuda mücadele veriyoruz. Vatandaş da iyi ki İYİ Parti var diyor. Ülkemiz, halkımız iyi günleri görsün istiyoruz. İşte biz milletimizle bir araya gelince, onlar da samimiyetle çalıştığımız, gayret gösterdiğimizi görüyor ve bu nedenle İYİ Parti’de buluşuyoruz. Her geçen gün artan ilgi ile daha da güçleniyoruz.  İnşallah ilk seçimde de İYİler iş başına gelecek ve Türkiye iyi olacak.” diye konuştu.

"AK PARTİ'DE TÜKENMİŞLİK SENDROMU VAR"

Vatandaşın AK Parti iktidarına güveninin sarsıldığını kaydeden Ataş, "Yumurtanın, yağın fiyatı ortada. İşte gerçek enflasyon orada. İki kat artan fiyatlarda.  Mevcut iktidarın artık sorunlara çözüm üretecek durumu yok. Görünen köy kılavuz istemez. Artık gerçekleri saklayamıyorlar. Çünkü gerçekler ayaklarına dolanıyor. Ülke gündemini kendilerince sanal işlerle değiştirmeye çalışsalar da millet inanmıyor. Gerçek amaçlarının ne olduğunu bu millet gördü. İşsizlik, yoksulluk, geçim derdi milletin kâbusu olmuş ve millet bu tabloda hayatta kalma mücadelesi veriyor. AK Parti iktidarı yolun sonuna gelmiştir. Kendilerinin dediği gibi metal yorgunlukla başlayan süreç tükenmişlik sendromu ile sonuçlanıyor.” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Haber