İYİ Partili Yücel'den 'kırsal mahalle' çağrısı

Kocasinan Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında konuşan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, kırsal mahalle düzenlemesine ivedilikle geçilmesi konusunda muhtarlara çağrıda bulundu.

İYİ Partili Yücel'den 'kırsal mahalle' çağrısı

Meclis toplantısında, 'Kırsal Mahalle Düzenlemesinin' üçüncü kez komisyona havale edilmesi üzerine söz alarak, konu hakkında değerlendirmede bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, yatırımlardan faydalanabilmek adına kırsal mahalle düzenlemesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Kırsalda yaşayanların 'otobüsüm gelmez'  ve 'yatırımlar yapılmaz' gibi kaygı taşıdıkları için bu uygulamadan yararlanmaktan çekindiğini belirten Kazım Yücel,  muhtarlara şöyle seslendi: "Korkmayın, size verilen bu desteklerden yararlanmak için belediyelere müracaatlarınızı yapın. Vergiden, faturalardan indirimli olarak faydalanın. Hiçbir şekilde hizmetler aksamaz. Belediyenin görevi size hizmet götürmek. O yüzden müracaatlarınızı yapın."

"KADERİNİZİ İKİ DUDAK ARASINDA BIRAKMAYIN"

Konuya ilişkin bir değerlendirmede İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık'tan geldi. Kırsal Mahalle Kanununu uygulamaktan imtina edilmemesi gerektiğini vurgulayan İlçe Başkanı Mustafa Işık, "Köye dönüşün teşvik edileceği bir ortamdayız. Koronavirüs nedeniyle insanlar toprakla buluşmak istiyor. Kaderinizi iki dudak arasında bırakmayın ve kırsal mahalle statüsünden yararlanmak için mutlaka müracaatlarınızı yapın." diye konuştu.

Kurumsal Haber