İyi Parti Heyeti'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve beraberindeki heyet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İyi Parti Heyeti'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Gerçekleşen ziyarete İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ve İyi Parti merkez ile Kayseri il teşkilatı üyeleri katıldı. 
 
Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya’nın şehir dışında Gazeteciler Federasyonu programda olması dolayısıyla vekaleten Demirören Haber Ajansı Temsilcisi Oktay Ensari ziyaretçileri karşıladı. Basın açıklamasının başlangıcında ise Başkan Altınkaya, telefonla bağlanarak parti heyetine ziyaret için teşekkür etti. Ziyarette ilk sözü alan Ensari, basının sorunlarını dile getirerek destek beklediklerini ifade etti.
 
Ziyarette konuşan İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ise Batman’daki hain terör saldırısını kınayarak başladığı konuşmasında; “İyilik Kervanı yollarda diyerek yola çıktı. Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz ile yola çıktık. Bu gün Kayseri'de bütün sevil toplum örgütlerini ve diğer kuruluşları mümkün olduğu kadar gezerek yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Yarın da ilçeleri ziyaret edeceğiz. Umarım bize hala randevu vermemiş olan sivil toplum kuruluşları da randevu verir. Vermeyenleri de ben kamuoyuyla paylaşacağım. Bizler bir aydır yollardayız ve Anadolu'nun her yerindeyiz. Vatandaşımızın bütün ihtiyacına cevap verecek şekilde geziyoruz. 50 ili gezdik ve gezmeye devam edeceğiz” diyerek yerel basının sorunlarının çözümüne yönelik girişimlerin başladığını ve süreceğini de sözlerine ekledi.
 
Gerçekleşen ziyarette konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas da konuşmasının başında Batmandaki hain saldırıya değinerek; “Batman'da bizi üzen bir haberle güne başladık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. İki gün boyunca genel merkezin bizi görevlendirmesi ile ‘İyilik Kervanı Yollarda Projesi’ adı altında illeri geziyoruz. Çok faydalı olan, iyi geri dönüşler aldığımız bir proje. 2 gün boyunca Kayseri’yi gezeceğiz. Hem kendi teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz, yerel seçimlere hazırlanmaları açısından, aynı zamanda Kayseri halkı ile konuşarak onların sıkıntılarını meclise, Ankara'ya taşıyabilmek adına bu projeyi başlattık. Bu proje ile iki gün boyunca bize randevu verme cesaretinde bulunan bütün STK'ları ziyaret edeceğiz. Böylece programımızı yarın akşam itibariyle bitireceğiz" diye konuştu. 
 
Genel Başkan Yardımcısı Sukas, yerel seçimlerde ittifakın hukuki bir altyapısı olmadığını ifade ederek İyi Parti’nin de ittifak düşüncesinde olmadığını ifade etti. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ