'İşimiz gücümüz yatırım ve hizmet'

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılı projelerini değerlendirdiği toplantıda, geçen yılın yatırımlarını anlattı. Palancıoğlu, 'Art arda projelerimizin temelini attık ya da açılışını yaptık. 2021 rekorların yılı oldu.' dedi.

'İşimiz gücümüz yatırım ve hizmet'

2021 yılı değerlendirildi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılında hayata geçirilen projeler ile ilgili değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.  Kentsel dönüşümden, okul ve cami projelerine kadar yıl içerisinde yapılan projeleri değerlendiren Palancıoğlu, ülke genelinde en çok ve en ucuza yol yapan belediye olduklarını söyledi.

 

Borcumuz var ise ödeyecek mülkümüz de var

Melikgazi Belediyesi başkanlığı görevini üstlendiğinde, belediyenin yaklaşık 75 milyon kadar borcu olduğunu söyleyen Mustafa Palancıoğlu, “Belediye olarak borcumuz yok diyebilirim. Yıl içerisinde doğru zaman ve yatırımlarla ya kar ettik ya da çok cüzi miktarlarla projelerimizi hayata geçirdik. Şu an belediyenin beşte bir oranında borcu olsa dahi, kentsel dönüşümlerden çok dairemiz var. Borcumuz var ise ödeyecek mülkiyetimiz de var” ifadelerinde bulundu.

'Rekorların Yılı 2021'

Melikgazi'ye vizyon katacak birçok proje ile Melikgazi’yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklarını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Melikgazi’miz için çok daha güçlü adımlar atarak gece gündüz hiç durmadan 2019 yılı Mart ayından beri birçok eser ve icraata imza attık. Okullar, sağlık kuruluşları, parklar, yollar ve daha nice projeler yaptık. Yıl boyunca Melikgazi'mize hizmet için çalıştık. Ama ortaya çıkan sonuçlar tüm çabalarımıza değdi. Art arda projelerimizin temelini attık yada açılışlarını yaptık. Bugün de basın mensuplarımızın katılımıyla 'Rekorların Yılı 2021' çalışmalarımızı aktardığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Geçmiş yıllardan gelen birikimlerimiz, ortaya koyduğumuz ‘Referans Hizmetler’ ve Melikgazi'mizi en ileriye taşıma aşkıyla yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Katılımları için basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın güveni ve teveccühü ile 2019, 2020 ve 2021'de olduğu gibi gece gündüz hiç durmadan ilçemize hizmet etmeye 2022 yılında da devam edeceğiz inşallah." dedi.

>>Haber Merkezi