İlmek'ten 2 mahallede inceleme

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ' Başkan Mahallenizde' projesi kapsamında Dokuzpınar ve Sarıkürklü mahallelerinde inceleme yaptı.

İlmek'ten 2 mahallede inceleme

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan İlmek, “ Mahalle ziyaretlerimizi birim müdürleri ile yerinde inceleyerek sorunlara çözüm arıyoruz. Vatandaşımızın taleplerini karşılamak bizim en temel görevimiz. Bu programlar haftalık olarak gerçekleştirilmeyecek devam edecek” dedi.

İncesu Belediyesinin Mayıs ayında başlatmış olduğu ‘Başkan Mahallenizde’ projesi kapsamında birim müdürleri ile yaptığı mahalle ziyaretleri Dokuzpınar ve Sarıkürklü mahallesi ile devam etti. Fen İşleri, İmar, Zabıta, Temizlik ve Park Bahçe Müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette mahalle halkının sorun ve beklentilerini yerinde dinleyen Başkan Mustafa İlmek, Dokuzpınar ve Sarıkürklü mahalle muhtarları ile inceleme yaptı.   Hizmet atağının devam edeceğini söyleyen Başkan İlmek “ Belediyeciliğin en önemli unsuru vatandaşları dinlemek ve isteklerine çözüm üretmektir. Bu nedenle Mayıs ayında başlattığımız ‘ Başkan Mahallenizde’ projesinin bir yenisini Dokuzpınar ve Sarıkürklü mahallesinde yaptık. Mahalle halkımızın isteklerini dinleyerek, talepleri yerinde görerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın taleplerini karşılamak bizim en temel görevimiz.  İncesu Belediyesi olarak halkımızla gerek mahallelerde, gerek başkanlık makamında gerekse de oluşturduğumuz Hem Hal Odasında bir araya geliyoruz” diye konuştu.

Kurumsal Haber