İlmek'in rozetini Başkan Erdoğan taktı

AK Parti'ye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'in rozetini Başkan Erdoğan taktı.

İlmek'in rozetini Başkan Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının sonunda AK Partiye geçen 5 belediye başkanı için düzenlenen katılım töreninde rozetlerini taktı. Cumhurbaşkanı ilk olarak AK Parti’ye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’e rozetini takdim etti. AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun da hazır bulunduğu törende Başkan İlmek, “Bizzat şahsınız tarafından bu onura eriştik” dedi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, belediye başkanları, meclis üyeleri ve Ankara’da bulunan Kayseri milletvekilleri ile birlikte AK Parti Grup Toplantısında adeta İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in partiye katılımı ile gövde gösterisi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı konuşma sonrasında Türkiye genelinde AK Partiye farklı siyasi partilerden geçen belediye başkanları için katılım ve parti rozeti takdim töreni düzenlendi.Törende ilk olarak kürsüye Kayseri İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek davet edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan İlmek’e parti rozetini takarak, başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rozet takdim töreninde Mustafa İlmek ile birlikte kürsüde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Hülya Nergis, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’da yer aldı. Kürsüde Cumhurbaşkanı Erdoğan, rozeti taktıktan sonra milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanıyla birlikte elleri havaya kaldırarak katılımcıları selamladı.

Törende konuşan Başkan Mustafa İlmek, “Böyle güzel vatan millet sevdalıların bir arada olduğu yapıya katılmanı duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek isterim. Bizzat şahsınız tarafından bu onura eriştik. Teşekkür ederim” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaparak, bütün dünyaya gerekli mesajları verdi. Grup toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan partimize katılım sağlayan İncesu Belediye Başkanımız Mustafa İlmek’e AK Parti rozetini taktı. AK Parti Kayseri teşkilatı olarak da TBMM’yi selamlayarak Kayseri’deki birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş olduk” dedi. İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Mustafa İlmek’in partiye katılımı ile ilgili düzenlenen törende ilk rozetin takdiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanımız Mustafa İlmek ve Teşkilat mensuplarımızla birlikte AK Parti Grup Toplantımız için Gazi Meclis’imizdeyiz.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya mesajlar veren hitaplarını dinledik. Sonrasında Cumhurbaşkanımız İlmek’in rozetini taktı. Şehrimiz için hayırlı olsun. Kayseri farkını burada göstermiş olmaktan dolayı il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılım töreninde rozetleri takdim ettikten sonra yaptığı açıklamada, katılımların süreceğini belirtti. Erdoğan, “Mümkün oldukça, salı günleri grup toplantımızı ihmal etmeyeceğiz, bu heyecanı birlikte yaşayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.