İlhan Parlak, forma bekliyor

13 yıl sonra yuvaya dönen İlhan Parlak, Erzurumspor'a karşı ikinci kez forma giyecek

 İlhan Parlak, forma bekliyor

Kayserispor’un yeni transferi İlhan Parlak, Erzurumspor’u mağlup ederek, yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. Alanyaspor maçında çok kötü oynamadıklarının altını çizen tecrübeli golcü, hazır olduğunu ve şans verilmesi elinden geleni yapacağını belirtti.

10 yıl sonra Kayserispor’a geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden İlhan Parlak, “Sezona iyi başladık, ama Alanyaspor maçında kaybettik. Futbol bu, kazanmak da var, kaybetmek de. Lig, uzun bir maraton, her hafta yeni bir takım ile, yeni taktikler ile maçlara hazırlanıyoruz. Moral bozmuyoruz, her gün daha iyiye gidiyoruz. Takım içinde uyum ve rekabet üst düzeyde. Forma, aslanın ağzında. Ben de kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Bayram hocam şans verdiği taktirde görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Sezonun ilk haftasında Ankaragücü formasıyla Erzurumspor’a karşı 84 dakika forma giyen Parlak, Kayserispor ile de Alanyaspor’a maçında 27 dakika ter döktü.

Diğer yandan İlhan Parlak, ligin ilk haftasında Ankaragücü formasıyla, iki hafta sonra da Kayserispor formasıyla Erzurumspor’a karşı mücadele edecek.