İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'nden LGS klibi [VİDEO HABER]

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde, sınavda yapılacaklarla ilgili bilgilerin yer aldığı klip hazırladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'nden LGS klibi [VİDEO HABER]

 

6 dakikalık klipte, sınava girecek öğrencilerin sınav öncesinde ve sonrasında dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgiler verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu da klipte öğrencilere seslendi. Sınav için tüm tedbirleri aldıklarını belirten Çandıroğlu, sınavlı yerleştirme ve sınavsız adrese dayalı yerleştirme biçiminde iki şekilde yapılacak olan sınavlar için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

Öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Çandıroğlu, “6 Haziran Pazar günü saat 09:30 ve 11:30’da başlayacak ve iki oturum halinde yapılacak liselere giriş sınavına katılacaksınız. Size olan güvenimizi her zaman ifade ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Ülkemiz sizlerle daha gelişmiş, daha mutlu bir ülke olacak. Buna yürekten inanıyorum. Liselere giriş sınavının tüm öğrencilerimiz, aileleri, eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim.” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Haber