HAYIRSEVER SUAT KÖYLÜOĞLU 'NUN AĞABEYİ ADINA YAPTIRDIĞI İLKOKULUN AÇILIŞI YAPILDI

İlçemizin hayırsever iş adamı ve eğitim gönüllüsü Suat Köylüoğlu'nun, 26 Ağustos 1974 yılında Havadan Mahallesinde yaşadığı elim maden kazası sonrası hayatını kaybeden ağabeyi Şinasi Köylüoğlu adına Havadan Mahallesinde yaptırdığı ilkokulun açılışı İlçe protokolünün ve Develililerin katılımıyla yapıldı.

HAYIRSEVER SUAT KÖYLÜOĞLU 'NUN AĞABEYİ ADINA YAPTIRDIĞI İLKOKULUN AÇILIŞI YAPILDI

Havadan Mahalle Muhtarı Nazmi Şimşek’in teşekkür konuşmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak kısa bir selamlama konuşması yaparak yeni yapılan okulun Havadan Mahallesinin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Adına okul yapılan merhum Şinasi Köylüoğlu’nun hayat hikayesinin anlatıldığı programda söz alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimiz eğitime verdiği destekle bilinen bir ilçedir Develimizin böyle bilinmesinin en önemli isimlerinin başında da Suat Ağabeyimiz gelmektedir. Özellikle Belediye Başkanlığı dönem boyunca daha yakından tanıma fırsatı bulduğum Suat Ağabeyimin Havadan Mahallesine verdiği sözü tutup, dünyada hoş bir seda bırakmak adına merhum Şinasi Ağabeyi adına yaptırdığı bu güzel eğitim yuvasının açılışına tanıklık etekten onur duyuyorum. Suat Ağabeyime bir kez daha teşekkür ediyor, kendisine sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” açıklamalarında bulundu. Cabbar Başkanın konuşmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan ve duygu dolu anlar yaşayan hayırsever hemşerimiz Suat Köylüoğlu “Havadan Mahallemize vermiş olduğum sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Benim için büyük anlamı olan böylesi güzel bir günde beni yalnız bırakmayan ilçe protokolümüze ve siz hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Programın son konuşmasını ise Develi Kaymakamı Murat Duru yaptı. Kaymakam Duru konuşmasında “Develimizin eğitime gönül vermiş, güzel insanı Suat Ağabeyimle dost olmaktan gurur duyuyorum. Rabbim kendisinden razı olsun. İnşallah Suat ağabeyimizin bu güzel davranışının hepimize örneklik teşkil etmesini diliyorum” açıklamalarında bulundu.
 
Yapılan konuşmaların ardından hayırsever hemşerimiz Suat Köylüoğlu ilçe protokolü ile birlikte derslikleri gezerek öğrencilerle muhabbet etti. Programın sonunda açılış programına gelen davetlilere yemek ikramında bulunuldu. BÜLTEN