Halit Taşyapan'dan KAYÜ Rektörü'ne ziyaret

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı ziyaret etti.

Halit Taşyapan'dan KAYÜ Rektörü'ne ziyaret

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu’na yapılabilecek katkıları konuştu.

Rektör Karamustafa, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının tercih edilebilirliğinin artırılmasında Kayseri Üniversitesi kadar yerel yönetimlere, özellikle belediyelere büyük görev düştüğünü belirtti ve öğrenciler için imkanları cazip olan ilçelerin daha çok tercih edildiğini söyledi.

Yeşilhisar MYO’daki mevcut bölümleri de değerlendiren Rektör Karamustafa, tarım ve hayvancılıkla ilgili mevcut bölümlerin ilçenin de ihtiyacı olan bölümler olduğunu kaydetti.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan da Yeşilhisar MYO’dan dolayı Rektör Karamustafa’ya teşekkür etti ve okulun gelişmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Rektör ziyaretinde Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’a, Yeşilhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Karabacak da eşlik etti. Kurumsal Haber