Hakemler sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi (TFFHGD) hakemleri ve gözlemcileri 2021-2022 futbol sezonunu açtı. Sümer Stadı'nda yapılan sezon açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Hakemler sezonu açtı

Sümer Tesisleri 'ndeki bu törene Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Sorumlusu Metin Tokat, Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AK Parti Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, Eski Süper Lig Gözlemcisi Galip Bitigen, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, TFFHGD Kayseri Şubesi Başkanı Necati Selçuk Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Şinasi Acar, Kayseri İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Cengiz Duman, TFFHGD Kayseri Şubesi Eski Başkanı Murad Çınar, Fahri Aksoy ve Kayseri Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar katıldı.

Açılış konuşmasını TFFHGD Kayseri Şubesi başkanı Necati Selçuk Şahin yaparken, daha sonra İl Hakem Kurulu A.Cengiz Duman, Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Sorumlusu Metin Tokat ve son olarak Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar konuşmalar yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Necati Selçuk Şahin, “ 2021-2022 futbol sezonu hayırlı uğurlu olsun. Adalet duygumuzun nirvana yaptığı bir sezon geçirmeyi diliyorum. Kayseri hakemliği ve gözlemciliği olarak hak ettiği birlik ve beraberliği yakaladığı inancı taşıyorum. Bu çerçevede pandemi etkisinin azalmasıyla birlikte yapacağımız faaliyetlerle tekrardan derneğimiz lokomotif olma özelliğini koruyacaktır. Dernek olarak göreve geldiğimiz günden beri çatışmalardan uzak hareket etmenin birlikte olmanın bir güç olduğuna inandığımızdan dolayı İl Hakem Kurulu, Bölgesel Hakem Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu ile ilişkilerimizi en üst seviyede tutuyoruz, tutmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. Hakemlerin ve Gözlemcilerin sosyal haklarını hak ve hukuklarını yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz. Yine dernek olarak Kayseri Hakem ve Gözlemci sayılarının artması için ilgili kurullara çağrı yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Plaket töreni yapıldı

Törende Kayseri Bölgesi Süper Lig hakemi FIFA Kokartlı Abdulkadir Bitigen 'e plaket takdim edildi. Plaket, törene katılamayan Bitigen 'in yerine babası Galip Bitigen 'e takdim edildi.
Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Sorumlusu Metin Tokat 'a da Kayseri hakemliğine vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.
Gözlemciliği bırakan isimler; Yusuf Üstündağ, Hasbi Alpaslan, Ünal Altınel, Mustafa Arıöz, Murat Özçetin, Osman Altun ve Mehmet Endez de plaket takdim edilerek teşekkür edildi.
Son olarak Kayseri il hakemliğine terfi eden, Servet Kar ve Münüp Ünlütabak da plaketle ödüllendirildi.

Hakem ve gözlemcilerin açılış töreni yapılan konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve kurban kesimiyle devam etti. Daha sonra hakemler kokteylde bir araya gelerek sohbet etti.