Gözbaşı ve Tokgöz, Kayseri Anadolu Haber 'i ziyaret etti [VİDEO HABER]

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Gazetemiz Kayseri Anadolu Haber'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Gözbaşı ve Tokgöz, Kayseri Anadolu Haber  'i ziyaret etti [VİDEO HABER]

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Gazetemiz Kayseri Anadolu Haber’e ‘Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Ziyarette gazetemiz ortaklarından Cemil Görücü, Osman Çiftci, Spor Müdürümüz Hakan Çiftci ve Spor Servisinden Muhammed Kösedağ hazır bulundu.
Başkan Berna Gözbaşı, Galatasaray’da yaşanan covit 19 vakalarından dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Moral ve motivasyon olarak Galatasaray maçına hazır olduklarını dile getiren Başkan Gözbaşı, İstanbul deplasmanında takıma başarı dileğinde bulunarak, “ Şanssız üç hafta geçirdik, beklentilerimiz farklıydı. Bu arada teknik direktör değişikliğimiz oldu. Samet hocamızla başladık. Antrenmanlarımız iyi gidiyor, futbolcularımızın morali yerinde. Çok zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Puan ya da puanlar bizi bekliyoruz. Galatasaraylı futbolcuların pozitif vakaları, hepimizin başına gelebilecek durumda. Galatasaray camiasına geçmiş olsun. Federasyonumuz, bizlere ve kulüplere bu konuda sürekli uyarılarda bulunuyor. Bu sezon kesinlikle erteleme olmayacağını ve tedbirleri sıkı tutmamız gerektiğini, alt yapıdan oyuncular almamız gerektiğini konusunda çağrıda bulunuyorlar. Galatasaray’ın şu anki durumunu bir avantaj gibi dillendirmek istemiyorum. Galatasaray, büyük bir camia. Onlarında yedekleri var, bununla ilgili tedbirlerini almışlardır. Ben takımımıza başarı diliyorum.” diye konuştu.
Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz de sözlerine Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerini sunarak, “Samet hocamızın gelmesiyle birlikte milli arayı takımımız çok iyi değerlendirdi. Hem tekrar yeni bir düzenin kurulması, hoca ile futbolcuların ilişkileri, takıma olumlu yansıdı. Verimli iki hafta geçirdik. Galatasaray maçına hazırız. Galatasaray’a da geçmiş olsun dileklerimi sunuyoruz. Başkanımızın da dediği gibi bugün bizde, Galatasaray’da, yarın başka takımlarda pandemi sürecinde takımlar talihsiz bir şekilde karşılaşmalara çıkacaklar. İnşallah, hak eden kazanır. Takımımıza başarı diliyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Gözbaşı, üzerinde Kayseri Anadolu Haber yazılı Kayserispor formasını hediye etti.
Bizler de Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak, hazırlı olsun ziyaretinde bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’e teşekkür ediyoruz.
Haber: Hakan Çiftci
Görüntü: Muhammed Kösedağ