Gözbaşı: Geçmişi unutmayalım

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ligin henüz başında olduklarını belirterek, sabırlı olunması yönünde taraftarlara çağrıda bulundu.

Gözbaşı: Geçmişi unutmayalım

Süper Lig’in ilk kadın başkanı olan Berna Gözbaşı, takımla yakından ilgileniyor. Gözbaşı, takımın her antrenmanını yakından takip ederek, moral veriyor.

Başkan Gözbaşı, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon yaşanan olumsuzlukların tamamen giderildiğini ve bir çok yeni transfer yapıldığının altını çizen Gözbaşı, “Lige, zor bir süreç ile başladık. Transferlerin yapılması için şartları ne kadar zorladığımızı ne mucizeler gerçekleştirmeye çalıştığımız malum. Takımda bir çok yeni oyuncumuz var. Bu arada maalesef yaşanan sakatlıklar var, Covit vakalarımız var. Biz ne kadar da önlem alsak da, bu tedbirleri daha da artıracak olmamıza rağmen, engel olunmuyor. TFF’nin bu yönde çok ciddi yaptırımları var. Hatayspor’un başına gelen vakaların başka bir takımın başına gelmemişi için federasyon başkanımız Kulüpler Birliği toplantısında çok ciddi uyardı. Önlemleri almamızı, gerekirse oyuncularımızı tesislere kapatmamızı, bu ligin mutlaka geçen yılki gibi erteleme olmayıp, bu ligin bitirileceğini ve başkanlar olarak sorumluluk almamız için çok ciddi uyarıları var” dedi.