GÖNÜLLÜ KURULUŞLARINDAN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KABRİ VE KONYA'YA ZİYARET

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Üyeleri Günü birlik olarak Niğde ve Konya'ya ziyaret ve gezi düzenledi.

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARINDAN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KABRİ VE KONYA'YA ZİYARET

20 Ekim Pazar günü yapılan programa farklı sivil Toplum kuruluşlarından kırk temsilci katıldı.
 
Sabah namazını İncesu iilçesinde eda eden gezi ekibi Niğde’de yapılan kahvaltının ardından Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Kasabasında bulunan 15 Temmuz darbe kalkışmasının kaderini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti. Şehir Ömer Halisdemir’in şehitliğinde kur’an-ı kerim okuyup tüm şehitler için dualar eden ekip Şehidin annesi Fadıma ana nın mezarını ziyaret ederek dua etti.
 
Duygulu anlar yaşandığı şehitlik ziyaretinin ardından Aksaray Üzerinden Konya’ya geçen ziyaret ekibi buraqda Mevlana mesire yeri, Mevlana müze ve türbesi Alaattin tepesi ve diğer tarihi mekanları ziyaret etti incelemelerde bulundu.
 
Gezi sırasında bir müddt ekipten ayrılan Gönüllü Kurulular başkanı Ahmet Taş ve Yönetim kurulu üyeleri Konya STK platformuna ziyarette bulunarak Başkan Muhsin Görgülügil Ali Akmaz ve Sami Sorgun’unda bulunduğu Yönetim kurulu üyeleri ile bir müddet görüşüp bilgi alışerişi ve istişarede bulkundular.
 
Akşam 20.00 sıralarında kadar devam eden Konya ziyareti Akşam yemeğinin ardından Yatsı namazını eda edilmesi ile sona erdi.ve Kayseri’ye dönüş için yola çıkıldı.
 
Geziye katılan içinde bayanlarında bulunduğu STK temsilcileri, güzel ve anlamlı bir gezi olduğunu gezi için Başkan Ahmet Taş ve yöneticilere teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Gönüllü Kuruluşlar Derneği yöneticileri de Geziye destek veren katılan tüm kurum ve kişilere teşekkür ettiklerini dile getirdiler. BÜLTEN