Gelecek Partisi MAZLUMDER'i ziyaret etti

Gelecek Partisi heyeti MAZLUMDER'i ziyaret ederek, kuruluş ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gelecek Partisi MAZLUMDER'i ziyaret etti

Aralarında partinin genel merkez kurucularından işadamı Abdullah Teber, genel sekreter ve eski Kırklareli milletvekili Şenol Gürşan, Kayseri İl Başkanı Avukat Zülküf Aslan’ın bulunduğu Gelecek Partisi heyetini Şube Başkanı Ahmet Taş, yönetim kurulu ve üyeler karşıladılar.

Gelecek Partisi heyetinden Abdullah Teber, Şenol Gürşan ve Kayseri İl Başkanı Zülkif Aslan ziyarete kabulleri için MAZLUMDER heyetine teşekkür ettiler. Gelecek Partisinin kuruluş amacı, başkanlık sistemi uygulamasında görülen aksamalar ve adaleti, liyakatı ve kardeşliği öne alan bir toplum, siyaset ve devlet hayatının inşa edilmesi için yapacakları çalışmalar hakkında izahatlarda bulundular.

MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Taş, siyasi partilerin iktidar olup ülkeyi idare etmek için kurulduklarını, milletten destek aldıkları takdirde iktidar bulup millete hizmet ettiklerini, milletin desteğini çekmesi halinde iktidarı kaybettiklerini söyledi. Taş, ülkemizde 20 yıla yakın bir zamandır bayındırlık, ticaret, sanayi ulaşım ve diğer birçok alanda kalkınma hamlesi ile mesafeler alındığını, bunların güzel hizmetler olduğunu bildirdi. Tüm bunlar yapılırken adaletin toplum ve devlet hayatında hakim kılınması konusunda başarı sağlanamadığını dile getiren Taş, son çıkan infaz yasasında Sivas mahpusları, 28 Şubat mahpusları, erken evlilik ve ömür boyu nafaka mağdurlarının dikkate alınmamasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

Halkla, sivil toplumla tanışmayan, görüşmeyen, bunlarla irtibat kuramayan siyasetçilerin siyaseti doğru yapmadığını bildiren Taş, halka yakın olan siyasetçinin onun dertlerini, görüşlerini dinlediği oranda desteğini de alabileceğini bildirdi. 2 saate yakın süren ziyaretin sonunda gelecek Partisi heyeti kabulden duydukları memnuniyeti dile getirerek MAZLUMDER’den ayrıldılar.