Gelecek Partisi eczacıları unutmadı!

Kayserili eczaların Dünya Eczacılar Günü'nü sadece Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanlığı teşkilatı hatırladı. Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf Arslan, eczacılara gül dağıttı.

Gelecek Partisi eczacıları unutmadı!

Kayserili eczaların Dünya Eczacılar Günü’nü sadece Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanlığı teşkilatı hatırladı. Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf Arslan, eczacılara gül dağıttı.

Dünya Eczacılar Günü vesilesi ile eczalar ile medikal ve optik sektöründe hizmet veren esnafı ziyaret eden Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf Arslan, Kayseri Teşkilat Başkanı Erkan Kürkçü, Melikgazi İlçe Başkanı Sedat Boğazlıyanlıoğlu, Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Arpacık ve beraberindeki heyet, eczacılara Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti ve gül dağıttı.

Ziyareti ve hassasiyeti için Arslan’a teşekkür eden Kayserili eczacılar; filtreleme özelliği olmayan maskelerin her yerde satıldığını, iktidarın sağlığımız için son derece hayati öneme sahip olan maskelere ilişkin bir standart belirlemediğini, üretim ve satışını denetlemediğini, bu nedenle bu süreçte hem salgının yayıldığını hem de kendilerinin mağdur edildiklerini aktardılar.

MEDİKAL SEKTÖRÜ KAN AĞLIYOR

Gelecek Partisi Kayseri İl Teşkilatının ziyaret ettiği medikal sektörü çalışanları da kamu hastanelerinde 16 aya, üniversite hastanelerinde 36 aya varan sürelerde para alamadıklarını, bu nedenle sağlık sektörünün malzeme tedarikçisi olarak zorda olduklarını aktardılar. Sektörün soru ve sorunlarını dinleyen İl Başkanı Arslan,  “Devlet sizden üretim, personel, satış gibi tüm vergileri zamanında alıyor, hastalardan da alınması gereken ödeme ve kesintiler hiç beklemeden alınıyor. Ama yandaş şirketlerin milyar dolarlık vergi borçlarını bir kalemde silecek kadar cömert olan bu iktidar, medikal sektörüne borcunu ödemeye gelince cimrileşiyor” dedi. Kurumsal Haber