'Gayrimenkul yatırımı artık güvenli liman'

Pandemi sürecinde yatırım tavsiyelerinde bulunan EMAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Arıkan, 'Gayrimenkul yapılan yatırıma ve geçen zamana oranla en fazla kazandıran, yatırımcının başını yastığa kafasını rahatça koymasını sağlayan güvenli bir liman olmuştur.' dedi.

'Gayrimenkul yatırımı artık güvenli liman'

EMAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Arıkan, pandemi sürecinde yatırım yapmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulundu. Gayrimenkul yatırımının geçen yıllara oranla en fazla kazandıran yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Arıkan, “EMAR Grup Gayrimenkul olarak yaklaşık 10 yıldır sektörde hizmet veriyoruz.

Bizler, müşterilerimizin kazancını ön planda tutarak, paylaştığımız ögenin mutluluk olmasını istiyoruz. Profesyonel ekibimizle, yatırımcılarımızın yüzünü her daim güldürmeyi hedefliyoruz. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki, gayrimenkul; yapılan yatırıma ve geçen zamana oranla en fazla kazandıran, yatırımcının başını yastığa kafasını rahatça koymasını sağlayan bir liman olmuştur.

Geçen yıllarda vasıta, döviz ve benzeri yatırım araçlarına bakıldığında gayrimenkulün her zaman daha fazla kazandırdığını görüyoruz. Bu gerçeği bizler söylüyoruz, yatırımcılarımız yaşıyor. Geçen 10 yılda başarımızın en büyük sırrı müşterilerimizle aile olabilmek. Biz kalite ilkemizden şaşmadıkça vatandaşlarında yatırım yapmak için bizleri tercih edeceğine olan inancımız sonsuz. 2021 yılında gerek pandemi şartlar gerekse maliyet tablosuna bakıldığında gayrimenkul yatırımının ne kadar kârlı bir araç olduğunu hep birlikte göreceğiz. Her bütçeye uygun evlerimizle, yaşam alanı olarak seçtiğini lokasyona ve hayallerinizdeki eve en yakın arsalarla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Herkesin bir hayali var biliyoruz. Sizleri, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye, hayatlarınıza bir parça da olsa dokunmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Kurumsal Haber