FESTİVAL'E İLGİ BÜYÜK

Ahmet Paşa Caddesi'nde hizmete giren Festival Kuruyemiş, büyük ilgi görmeye başladı.

FESTİVAL'E İLGİ BÜYÜK

Vatandaşların akın ettiği Festival Kuruyemiş'te yok yok.  Festival Kuruyemiş Reklam ve Halka İlişkiler Müdürü Nurettin Ata Çetinkayalı, Kayseri'ye hizmet etmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.
 
Serçeönü Mahalesi, Ahmet Paşa Caddesi üzerinde açılan Festival Kuruyemiş Reklam ve Halka İlişkiler Müdürü Nurettin Ata Çetinkayalı yaptığı açıklamada, Kayseri halkına hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.
 
Çetinkayalı şunları söyledi; "Ben, yaklaşık 18 yıldan beri, kuruyemiş, bakliyat ve gıda üzerine çalışıyorum. Daha çok toptan bölümünde kuruyemişçilere hitap ederken, artık halkımıza hitap etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda Festival Kuruyemiş mağazamızı açtık. Amacımız, toptan fiyatına, perakende satışı. Bununla birlikte, daha iyi hizmet, daha kaliteli ve daha taze kuruyemiş sunmak adına da böyle bir girişimde bulunduk. Çevremizde ki dostlarımızın ve arkadaşlarımızın da böyle bir mağaza açmamız konusunda ciddi talepleri oldu. Neticesinde de Festival Kuruyemiş olarak artık direkt olarak halkımıza hizmet vermeye başladık. Toptan olarak, Türkiye'de bir çok şehre kuruyemiş gönderiyoruz. Bunun yanın da yurt dışına da ürünler gönderiyoruz. Bizim Festivali açmamızda ki en büyük amaç, Kayseri halkına en iyi hizmeti sunabilmek. Toptan mağazamızda ki 50-60 yıllık firma tecrübemizi, festival kuruyemişle bütünleştirmek istedik" dedi.
 
Festival Kuruyemiş Reklam ve Halka İlişkiler Müdürü Nurettin Ata Çetinkayalı sözlerini şöyle sürdürdü; "Herkese ve her kesime hitap etmek için ilk şubemizi Cumhuriyet Meydanı'nda açtık. Ancak yine de ulaşım anlamında sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız olabiliyor. O yüzden Talas, Belsin ve İldem Bölgelerinde fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ilerleyen dönemlerde yeni şubelerimizi de açmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet Meydanı'nda ki mağazamızı hizmete sunalı yaklaşık 3 ay oldu. Bu süreçte, beklentimizin çok üstünde bir rağbet oluştu. Bu da bizim diğer şubeleri açmamız adına büyük bir hava ve heyecan oluşturuyor. Sosyal medya hesaplarımızdan da halkımızın bize ulaşarak olumlu mesajlar iletmesi de bizim aslında ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Firma olarak kaliteyi, ucuza satma kültürüyle hareket ediyoruz. Mutlaka kalitenin bir bedeli var. Ama bu bedeli, fahiş fiyatlarla değil, düzgün ve dürüst fiyatlarla halkımıza sunuyoruz. Biz burada her zaman indirim yapıyoruz. Belirli bir günümüz yok. Her gün, her zaman ucuzluk sloganını kullanıyoruz. Kuruyemişte en çok tazelik çok önemli. Belirli ürünlerin, belirli hasat zamanları oluyor. Bu hasat zamanları çok önemli. Fakat bizim şöyle bir avantajımız var. Türkiye'de bir çok il ve bazı ülkelerle çalıştığımız için ağımız çok geniş. Bundan dolayı da taze ürünleri her zaman çok rahat bir şekilde bulabiliyoruz. Çekirdek konusunda İç Anadolu Bölgemiz bulunmaz topraklara sahip. Kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızla güzel bir dirsek temasımız var. Yerli ürün almaya da her zaman gayret gösteriyoruz. Öte yandan fabrikamızda şuanda 40 personelimiz var. Özellikle Ar-ge bölümünde, gıda mühendisleri bölümünde çok titizlikle çalışan arkadaşlarımız var. Bizde perakende mağazamızda çok dikkatli çalışıyoruz. Paketlemeden sonra ki bölümde ürünlerimiz 3 kez kontrolden geçiyor.''