Eskici'den duygusal veda mesajı

Kayseri İl Gençlik Spor Müdürü Murat Eskici'den duygusal veda…

Eskici'den duygusal veda mesajı

Toplamda 20 yıl, İl Müdürü olarak da 7 yıl  Kayseri’de görev yapan ve İzmir’e atanan Eskici, “İl Müdürlüğü görevine başladığım Kasım 2013'ten bugüne birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum mesai arkadaşlarım ve şahsım olarak "Halka hizmet, Hakka hizmettir" görev ve sorumluluk düsturuyla, güzel bir ekip anlayışı içerisinde görevimizi ifa ettik” dedi.

 

"GENÇLİĞİN ABİSİ" OLARAK ÇALIŞMAYA GAYRET ETTİK”

 “Gençliğin abisi” olarak durmadan, yorulmadan çalışmaya gayret ettiğini belirten Eskici, “"Gençliğe sahip çıkmanın geleceğe sahip çıkmak" olduğu bilinciyle, milli ve manevi değerleriyle yetişmiş bir gençliğin inşası için durmadan, yorulmadan "gençliğin abisi" olarak çalışmaya gayret ettik” dedi.

 

KAYSERİ’NİN DEĞERLERİNİ ANARAK, KAYSERİ’DEN AYRILDI

Kayseri’nin değerlerini de anan Eskici, “Seyyid Burhaneddin, Zeynel Abidin Hz., Emir Melik Gazi, Gevher Nesibe, gibi yüce şahsiyetlerin feyiz ve ilham kaynağı olmuş kadim şehir Kayseri’den; Ege’nin incisi güzel İzmir’e hadîm olmak üzere Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensipleriyle şahsıma tevdi edilen İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü vazifem nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım” diye konuştu.

 

ESKİCİ “HELALLİK” İSTEDİ

Çalıştığı süre içerisinde kendisine destek olan ve mesai eden kişi, kurum ve kuruluşlardan helallik isteyen Murat Eskici, “İlimize hizmet ettiğim süre içerisinde verdiği destek ile bizleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Bakanlarım Mehmet Özhaseki, Mustafa Elitaş ve Taner Yıldız’a, tüm milletvekillerimize, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a, , il başkanıma, rektörlerimize, kaymakamlarımıza, il ve ilçe belediye başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, spor kulüplerimizin güzide başkanlarına, sporcu kardeşlerime, basın mensuplarımıza, görevim süresince benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan çalışmakla iftihar duyduğum çalışma arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür eder, helallik arzı ile saygı ve selamlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Eskicinin, yerine daha önce Kahramanmaraş’ta görev yapan Kahramanmaraş İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakçı getirildi.

Eskici’yi, mesai arkadaşları il müdürlüğü binası önünde başarı dileyerek İzmir’e uğurladı. Bu esnada duygusal anlar da yaşandı.