Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Bahçeli'nin, Alaattin Çakıcı açıklamalarıyla ilgili olarak, 'Bugün, birileri her gün mafya kelimesi zikrederek kendisine yandaş aramaya çıkmıştır. Türkiye'de birileri mafya arıyorsa aynayı kendi geçmişine tutmalıdır.' dedi.

Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Baki Ersoy, İçişleri Bakanlığı CHP ve MHP arasındaki Alaattin Çakıcı tartışmasıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. “Eğer meşru siyasi partiler yer altı dünyasından, bazı mafya bozuntularından destek alarak kendi faaliyetlerini yürütebiliyorlarsa, onlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ihanet ediyorlar demektir.” şeklinde konuşan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

"ONLAR GEÇMİŞİNDEKİ SİLAH ARKADAŞLARINA BAKSIN"

“Bugün, birileri her gün mafya kelimesi zikrederek kendisine yandaş aramaya çıkmıştır. Eğer Türkiye'de birileri mafya arıyorsa aynayı kendi geçmişine tutmalıdır. Geçmişindeki banka soyguncularına, uyuşturucu baronlarına, terör faaliyeti icra eden silah arkadaşlarına bakmalıdır. Tuttuğu ayna kalpleri gibi kararmış ve görmekte zorluk çıkartıyorsa bunlara tavsiyemiz, kafalarını kumdan çıkartıp yukarı doğru bakmalarıdır. Görecekleri ittifak ortakları olan teröristler, duyacakları ittifak ortakları teröristlerin yörüngesine girmiş sözde siyasetçilerin feryadı figanları olacaktır. Sayın Bakanım, büyük Türk Milleti’nin duası sizlerin ve güvenlik güçlerimizin üzerinedir. Büyük Türk milletinin bedduası da vatandaşların yaşam hakkını elinden alan teröristlerin ve onların yörüngesine girmiş olan sözde karanlık zihniyetli siyasetçilerin üzerinedir. Fikirlerimiz net, sesimiz gür, yüreğimiz de mangal gibidir. Fikri net, sesi gür, yüreği mangal gibi olan her bir güvenlik gücümüzün gözlerinden öpüyorum, kendilerini tebrik ediyorum."

“TERÖRİST SAYISI 5 BİNLERDEN ÇİFT HANELİ RAKAMLARA DÜŞTÜ”

Yerli ve milli teknolojide insanlı ve insansız hava araçlarının terörle mücadelenin en önemli safhasını oluşturduğunu söyleyen MHP’li Vekil Ersoy, söz konusu araçlar ve çalışmalar sayesinde terörle mücadelede önemli adımlar atıldığına işare etti. Ersoy, “İçişleri Bakanlığımıza bağlı kurum ve kuruluşların kullandığı insanlı ve insansız hava araçlarının sayısının 57'den 72'e çıkartılması, uçuş saatlerinin 2016 yılına kıyasla 25 kat artış göstererek 41 bin saate çıkması, tüm bu artışların temelini yerli ve millî teknolojimizin oluşturması gerçekten önemli hususlardır. Terörle mücadele konusunda oldukça ehemmiyetli bir yere sahip olan, terör örgütlerinin yeni eleman devşirme stratejilerinin çökertilmesini, 2012, 2013,2014 yıllarında her sene ortalama dağa çıkan sayısını 5 binlerden bugün çift haneli rakamlara indirecek çalışmalar yapılmasını da takdirle karşılıyoruz. Biliyoruz ki terörle mücadelenin en önemli safhaları sempatizanların militanlaştırılması sürecidir. Bu sebeple güvenlik güçlerimizin bu çalışmalarını oldukça önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.