Ersoy 'Bu takım düşmeyecek '

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, twitter hesabından yaptığı paylaşımda,' Bu takım düşmeyecek Allah'ın izniyle...' dedi ve ekledi 'Kayserispor düşerse Kayseri düşer.'

Ersoy 'Bu takım düşmeyecek '

Baki Ersoy, "Bu takım düşmeyecek Allah’ın izniyle... Sevdamız Kayserispor...

-Hiç kimse unutmasın ki; Kayserispor düşerse Kayseri düşer. Bizler takımımıza inanmalıyız,güvenmeliyiz,asla olumsuz düşünmemeliyiz, çünkü biz hep birlikte başaracağız.

-Bu memlekette adını,soyadını hiç bilmediğimiz inanmışlar ordusu var.Onların temiz kalpleri bu Takımı Allah’ın izniyle düşürmeyecektir. Bu takım düşmeyecek..!

-Son dakikaya kadar kim ki olumsuz tek bir eleştiri getirirse bana göre hata yapar çünkü bu takım Ligin başında zaten düşmüştü, ama bir inanmış Kadın @Berna_Gozbasi çıktı ve tüm “Adamlara” inat inandı.Şimdi saygı duyma zamanı,destek olma zamanı,nasıl olsa hesaplaşacağız.!!!"

-Matematiksel olarak herşey hala ortada iken memleketin yiğit evlatları olarak bize Kayserisporumuza sahip çıkmak düşer.@Berna_Gozbasi Başkanımızın Kızı Elif’in dünkü maçtan sonraki gözyaşlarının hesabını bu şehirde kimse sormazsa 7 hafta sonra ben bizzat soracağım,bilinsin...! 

-Hesaplaşmadan helalleşme olmaz..!"şeklinde konuştu.