Erciyesspor ilk puanın aldı...0-0

Kapanmanın eşiğinde olan, geçtiğimiz hafta parasızlıktan Van'a gidemeyen mavi-siyahlılar, kendilerini sahipsiz bırakan şehre en iyi yanıtı Darıca karşısındaki futbol ve aldıkları puanla verdiler. Erciyes evinde ağırladığı rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Erciyesspor ilk puanın aldı...0-0

3. LİG 2.Grup’ta Kayseri Erciyesspor ligdeki ilk puanını Darıca Gençlerbirliği karşısında aldı. İlk maçta Pazarspor’a ve ikinci hafta Ankara Demirspor’a 1-0’lık skorlarla kaybeden Erciyes, geçtiğimiz hafta ise parasızlıktan Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidememiş, hükmen 3-0 mağlup sayılıp olmayan puanlarından üç puan silinmişti. Mavi-siyahlılar, bugün ise sahaya çıktı. Darıca Gençlerbirliği karşısında başarılı bir futbol ve mücadele ortaya koyan Erciyesspor’da kaleci Osman Kuş kurtarışlarıyla yıldızlaşırken kaçan pozisyonlardan dolayı ise galibiyet gelmedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Eksi üç olan puan ise eksi iki oldu. 
 
Darıca karşısında alınan puanla eksi 3 olan puan eksi 2 oldu. Şimdi gözler takımın çarşamba günki Erokspor deplasmanına gidip gitmeyeceğine çevrildi.
 
 
STAD: Atatürk Stadyumu Yan Açık Saha 
HAKEMLER: Ercan Hellaç * Hakan Eygü * Ünal Doğru ** 4. Hakem: Tolga Elikçioğlu 
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Osman Kuş *** Muhammed Yasin Turgutalp * (Dk.66 Batuhan Taşdan *(Dk.90 Osman ?)) Ömer Faruk Kılıç * (Dk.85 Göktuğ Berathan *) Furkan Ulus ** Okan Yenidünya ** Yusuf Yücel * Seyfettin Yesügey * Batuhan Hidayetoğlu * Turgay Aydoğan * Talha Çoban ** Cüneyt Turgut **
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan Köstereli * Alper Tursun ** Cem Tosun * Emrullah Kokoç ** Sinan Turan * (Dk.61 Görkem ) Aziz Kızılgün *(Dk.82 Özer *) Ömer Yalçın ** Bünyamin Cesur Karataş * (Dk.78 Cafercan ) Mehmet Yeniler ** Hayrullah Bilazer * Halil Çelik * 
GOL: Yok
SARI KARTLAR: Furkan Ulus, Cüneyt Turgut, Okan Yenidünya (Kayseri Erciyesspor) Alper Tursun, Emrullah Kokoç (Darıca Gençlerbirliği)
 
Haber-foto: Muhammed Kösedağ