Erciyes kapanmayacak!

Erciyesspor'un sezonun ikinci yarısına çıkıp çıkmayacağı yanıt buldu. İkinci kayyum dönemi yakında başlayacak. Takım ise lige devam edecek.

Erciyes kapanmayacak!

İKİNCİ KAYYUM DÖNEMİ BAŞLAYACAK
 
Erciyesspor’un lige katılıp katılmayacağı yanıt buldu. Günlerdir merakla beklenen soru nihayet yanıt buldu. Kulübün lige devam etmesi yönünde karar çıkınca, ikinci kayyum dönemi de kaçınılmaz oldu. Mavi-siyahlılar, ligin ilk yarısnıda olduğu gibi ikinci yarıda da kayyum heyetinin yönetiminde ligde mücadele etmeye devam edecekler. Ligin ilk yarısındaki kayyum heyeti Rıdvan Çeçen, Bülent Dener ve Nuhkan Rüzgar’dan oluşmuştu. İkinci kayyum heyetinde kimlerin yer alacağı ise şuanda belirsiz. Haftasonuna kadar sulh mahkemesinin, delege listesinden üç ismi kayyum heyeti olarak belirleyip, görevlendirmesi bekleniyor.
 
SEZON SONUNA KADAR DEVAM
 
Erciyesspor’un sezonun ikinci yarısında da ligdeki varlığını sürdürmesi kararlaştırıldı. Sezon sonuna kadar lige katılacak kulübün daha sonraki yol haritası ise lig bitiminde belli olacak. Biriken borçlar, sahipsizlik, ilgisizlik kulübün yol arkadaşı olmuş durumda. Ligin ilk yarısını 15 yenilgi ve iki beraberlikle kapatan Erciyesspor için ikinci devrede de sonuçlardan ziyade sahada olmak, maça çıkmak önemli olacak. Sezon sonunda küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Erciyesspor’un 3.Lig’de yer alıp almayacağı ise yazın belli olacak. Kulüpte gözler artık ikinci kayyuma çevrilmiş durumda. HABER: CELAL KÖSEDAĞ FOTO: MUHAMMED KÖSEDAĞ