En başarılısı Bülent Uygun oldu

Hes Kablo Kayserispor, 5 farklı hocayla çıktığı 21 haftada sadece 12 puan toplayabildi. İki galibiyet ve puanların yarısı Bülent Uygun döneminde alındı.

En başarılısı Bülent Uygun oldu

EN BAŞARILISI UYGUN

SÜPER Lig’de var olma savaşı veren Kayserispor, geride kalan 21 haftada beş farklı teknik adam yönetiminde sahaya çıktı. Sezona Hikmet Karaman ile başlayan yedi maçta 3 beraberlik (Ankaragücü, Antalya, Denizli), 4 yenilgi (Alanya, Galatasaray, Konya ve Göztepe) alan Kayserispor’da daha sonra Samet Aybaba göreve geldi. Aybaba yönetiminde çıkılan iki maçta Kasımpaşa’yla berabere kalıp Malatya’ya kaybedildi. Daha sonra yedi maçlığına Bülent Uygun dönemi başladı.

ÜÇÜ DE KAZANAMADI!

Bülent Uygun yönetimide çıkılan Rize ve Fenerbahçe maçları kazanılırken; Gençlerbirliği, Sivas, Beşiktaş, Gaziantep ve Başakşehir maçları kaybedildi. Devrenin son maçı olan Trabzon deplasmanında ise altyapı hocasıyla sahaya çıkılıp 6-2 kaybedildi. İkinci yarıya ise Prosinecki yönetiminde girildi. Hırvat teknik adam yönetiminde çıkılan dört maçta iki beraberlik (Ankaragücü, Antalya), iki yenilgi (Alanyaspor ve Galatasaray) alındı. İstikrarsızlığın hakim olduğu kulüpte gelinen nokta son sırada yer almanın nedenleri hoca değişimlerinde de net görülüyor.  >Celal Kösedağ