'EMPERYALİZMİN TASMALI KÖPEĞİ HADDİNİ BİL'

Haber: Şeref KAHRAMAN - Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyon yükselirken, Yunan medyasında küstah manşete tepkiler sürüyor. CHP Kayseri eski İl Başkanı Mustafa Ayan, ülkenin kutsal makamı Cumhurbaşkanlığına sahip çıktıklarını belirterek, 'Haddini bil! Emperyalizmin tasmalı köpeği' dedi.

'EMPERYALİZMİN TASMALI KÖPEĞİ HADDİNİ BİL'

Yunanistan'da yayın yapan Dimokratia isimli gazete Erdoğan'ı ağır bir küfürle hedef aldı. Gazetenin skandal manşeti Türkiye'de tepki çekmeye devam ediyor.

CHP Kayseri eski İl Başkanı Mustafa Ayan “Büyük annemin söylemiyle Yunan gavurunun Dimokratia gazetesi, sayın cumhurbaşkanına ‘s.kt.r git’ demiş. İngiliz gemisiyle kaçan Vahdettin ile karıştırma Türkiye cumhuriyeti  Cumhubaşkanlarını. Büyük Atatürk 'ün sizi ve komutanınız Venizelosu İzmir’den ve Tüm Anadolu’dan s.kt.r ettiğini unutmamışsınızdır. En son rahmetli Ecevit, Erbakan ve o günün dış işleri bakanı Rahmetli Turhan Güneş de Kıbrıs’ın güneyinden yine sizi ve papazınız Makariosu s.kt.r etmişti” diye konuştu.

Yunan medyasına ‘Haddini bil’ diyen Ayan, “Emperyalizmin Tasmalı köpeği. FETÖ ve PKK ağzıyla konuşma. Kimin gideceğine karar verecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır ve şunu da unutma biz ‘keşke yunan kazansaydı’ diyenlerden değiliz. Atatürk'ün ve ülkemin o kutsal makamına elbette sahip çıkacağız” dedi.