Emar Grup FK ile Develispor arasında isim değişikliğine gidildi

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Emar Grup FK ile Develispor arasında yapılan anlaşma sonucu isim değişikliğine gidilecek. 3. Lig'e yükselemeyen Emar Grup, BAL'dan düşen Develispor ile isimleri değiştirecek. 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul sonrası her şey resmiyet kazanacak.

Emar Grup FK ile Develispor arasında isim değişikliğine gidildi

Develispor kulübü Başkanı Tufan Nayman ile Emar Grup FK başkanı Emre Arıkan arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Emre Arıkan’ın, görüşmeler sonucunda takımı Develispor’a bedelsiz olarak hibe ettiği öğrenildi. Böylece iki takım arasında isim değişikliğine gidilecek ve Develispor yeniden BAL’da mücadele edecek. 22 Mayıs’ta Sümer Amatör Evi’nde yapılacak olan olağanüstü genel kurul sonrası, tüzük değişikliği ve logo tescili yapılarak her şey resmiyete kavuşacak. Genel kurul sonrası Develispor takımı ile Emre Arıkan birlikte basın açıklaması yapacak.

 

Develispor, isim değişikliği sonucu BAL’da yeniden mücadele edecek. Emar Grup FK ise Süper’de yoluna devam edecek. Emar Grup FK’nın Süper’de hangi isimle mücadele edeceği Başkan Emre Arıkan’ın inisiyatifi ile daha sonra netlik kazanacak.

Haber: Muhammed Kösedağ