E- İhracatın nabzı Kayseri'de atacak

World E-Commerce Forum (WORLDEF), Kayseri'de e-ticaret ve e-ihracat profesyonellerini bir araya getiriyor. Erciyes E-İhracat Konferansı'nda e-ihracatın nabzı Orta Anadolu'da atacak. Konferansta e-ihracat profesyonelleri deneyimlerini bölgenin iş çevreleri ile paylaşacak.

E- İhracatın nabzı Kayseri'de atacak

WORLDEF, 2017 yılından bu yana e-ihracat ekosisteminin nabzını tutuyor. Farklı ölçekteki firmalar ve şirketler için e-ihracat eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri veren WORLDEF, Türkiye’de e-ihracat farkındalığını artırmak için sektörel buluşmalar organize ediyor. Bu çerçevede 8 Şubat 2020 Cumartesi günü Kayseri Ticaret Odası ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) iş birliği ile Kayseri Ticaret Odası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda “Erciyes E-İhracat Konferansı 2020” düzenlenecek.

Konferansta; Kayseri’deki üreticilere, bölgenin önde gelen şirket yöneticilerine ve elektronik ihracat yapmak isteyenlere stratejik bilgiler verilecek. E-ticaret ve e-ihracat profesyonelleri, e-ihracat ekosistemindeki trend uygulamalar, pratik e-ihracat çözümleri ve e-ihracat devlet teşvikleri gibi konularda sunumlar yapacak. Online ödeme sistemlerinden e-ihracat yazılım teknolojilerine, lojistikten lokalizasyona, stok yönetiminden global pazaryerlerinde satışa kadar çok geniş bir yelpazede bilgilerin paylaşılacağı konferansta ünlü markaların temsilcileri de tecrübelerini paylaşacak.

Konferansta; WORLDEF Business School (WBS) Genel Müdürü Orxan İsayev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy açılış konuşmaları yapacak. Sponsor firmalarının ve konu uzmanlarının sunumlarının yer alacağı etkinlikte e-ihracatta başarı hikayelerinin anlatılacağı bir panel de yer alacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesinin desteklediği konferansın ana sponsorluğunu Türkiye İş Bankası ve T-Soft üstlendi. Konferansın diğer sponsorları arasında UPS, n11.com, e-Logo, Digital Partners ve ProTranslate yer alıyor. TRT Haber ve TRT World’ün medya sponsoru olduğu konferansı Kayseri OSB, Perakende.org, LBP, Ticketsetup, Inter Patent ve e38.com da destekliyor.

Uluslararası iş birlikleri geliştirmek için firmalara ve iş çevrelerine büyük fırsatlar sunan Erciyes E-İhracat Konferansı’na ön kayıt yaptıran herkes ücretsiz olarak katılabilecek!