DOÇ. DR. HAMDİ ERCAN'DAN HAVACILIK PERSONELİNE EĞİTİM

Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Ercan, Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (FASBAT) personeline 'Havacılıkta İnsan Faktörleri' eğitimi verdi.

DOÇ. DR. HAMDİ ERCAN'DAN HAVACILIK PERSONELİNE EĞİTİM

Havacılık personelinin katıldığı eğitimde Doç. Dr. Hamdi Ercan, uçak kazalarına neden olan bakım kaynaklı insan hataları, personelin alması gereken güvenlik tedbirleri, ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreçte uçak bakımı yapan askeri ve sivil personelin motivasyonu başlıklarında eğitim semineri verdi. 
 
Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Ercan, açılış konuşmasında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nın (TSK) ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Barış Pınarı Harekatında ki tüm şehitlerimize rahmet ve yaralılarımıza acil şifa dileklerinde bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Hava Kuvvetlerimize vermiş olduğumuz gönüllü eğitimlere her zaman gurur duyarak katılıyoruz. Sayın Garnizon Komutanımız Hava Tuğgeneral Ercan Teke’nin azim ve kararlığı; Subaylarımızın gözlerindeki o vatan sevgisi, bizlere Türk Milleti’nin yenilmez gücünü bir kez daha hatırlatmaktır. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla hain terör örgütüne büyük darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı’nda Allah’ın izniyle muzaffer olacağına eminiz. Bizlerde Erciyes Üniversitesi akademisyenleri olarak her zaman devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” dedi.
 
Çok sayıda havacılık personelinin katıldığı seminer sonunda Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Ercan’a Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü tarafından plaket takdimi yapıldı. (HABER MERKEZİ)