Develi Belediyespor erteleme maçında kazandı

Türkiye Erkekler İkinci Voleybol Ligi 3. Grup ekiplerinden Develi Belediyespor'un ligin 9. haftasında oynanması gereken ve ertelenen Korkuteli Belediyespor maçını dün oynadı. Develi ekibi müsabakayı 3-1'lik setlerle kazandı.

Develi Belediyespor  erteleme maçında kazandı

Şehit Murat Kocatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabaka oldukça çekişmeli geçti. Develi Belediyespor ilk seti 26-24 kazanırken, ikinci seti ise 25-21 önde tamamladı. Üçüncü sette konuk Korkuteli Belediyespor, üstünlüğü vardı. Bu seti 25-18 önde tamamlayan rakip, skoru 2-1'e getirdi. Dördüncü sette Develi Belediyespor, hataya yer vermedi ve seti 25-17 önde tamamlayarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Bu skorla birlikte ligdeki altıncı galibiyetini alan Develi temsilcisi, puanını 19 yaptı ve aynı puanlı Ürgüpspor'la ilk iki sırayı paylaştı.

Pazar günü zorlu maç

Develi Belediyespor ligin ikinci yarısının ilk maçında 10 Ocak Pazar günü lig üçüncüsü Nevşehir Belediyespor'u konuk edecek. Sezonuun ilk yarısındaki maçı deplasmanda 3-0 kaybeden Develi Belediyespor, bu kez kazanmak için parkeye çıkacak. Bu müsabaka saat 14:00'de Develi Şehit Murat Kocatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Muhammed Kösedağ