Davutoğlu, Gelecek Partisi İl Kongresi'nde konuştu

Haber: Ekrem NAZLI – Gelecek Partisi'nin Kayseri Birinci Olağan Kongresi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun video konferansla katılımıyla gerçekleştirildi. Davutoğlu, 'Kayseri'nin tarihimizdeki kurucu ve koruyucu rolü, beni öylesine etkilemiştir ki, bu aziz şehre hep zirve şehir diye hitap etmişimdir' dedi.

Davutoğlu, Gelecek Partisi İl Kongresi'nde konuştu

Gelecek Partisi’nin Kayseri Birinci Olağan Kongresi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun video konferansla katılımıyla, 6 Eylül 2020 Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konuşmalarına Kayseri’nin tarihi şahsiyetlerini anarak başladı ve “Kayseri’nin tarihimizdeki kurucu ve koruyucu rolü, beni öylesine etkilemiştir ki bu aziz şehre hep zirve şehir diye hitap etmişimdir” diyerek sözlerini sürdürdü.

Kongrelerini salgın nedeniyle asgari katılımla ve gerekli tedbirleri alarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Davutoğlu, konuşmasında ülke gündemini değerlendirdi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Korona virüs verileri ve salgının etkileri hakkında da görüşlerini paylaştı. Davutoğlu, verilerin inandırıcılığını yitirdiğini öne sürdü ve tedbirlerde yetersizlikler olduğunu ifade ederek, sağlık çalışanlarının ve aile hekimlerinin pandemi sürecinde yaşadığı olumsuzları dile getirdi ve sağlık sistemi hakkında önerilerde bulundu. Salgının toplum sağlığına etkilerini değerlendirdi ve ekonomiyi de etkileri olduğunu belirten Davutoğlu, yaşanan zorlukları aşacak kadronun Gelecek Partisi’nde olduğunu ifade ederek, kongrelerin hayırlı olması temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından olağan genel kurul yapıldı. Genel kurulda partinin mevcut kurucu başkanı Avukat Zülküf Arslan tek liste halinde yeniden başkan seçildi.