Çopuroğlu'ndan polis haftası mesajı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl dönümü sebebi ile bir mesaj yayımladı.

Çopuroğlu'ndan polis haftası mesajı

İl Başkanı Çopuroğlu, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıl dönümünü kutluyorum. Huzur ve güvenliğimizin yeğane temsilcisi olan polislerimiz, ülkemizin huzur, güven ve istikrar abideleridir dedi.
İl Başkanı Çopuroğlu mesajını şöyle sürdürdü; Güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz, her türlü zorluğa rağmen kamu düzenini sağlamaya çalışmaktadırlar. Her yıl 10 Nisan da kutlanan kuruluş yıl dönümü ve polis haftası tüm çalışanlara kutlu olsun. Polisimiz sadece huzur ve güvenliğin yanı sıra Covid-19 salgını ile mücadele de de ön sıralardadır. Sorumluluklarının gereği, asayiş hizmetlerini sağlamanın dışında, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında gösterdikleri hizmet takdire şayandır.
Bu itibarla, 175 yıldır fedakârca çalışan tüm polis teşkilatımıza teşekkür ediyor, görevleri sırasında şehadet şerbetini içen polislerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum dedi.