CHP'DE GİZLİLİK TEPKİSİ!

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri programını milletvekili ve il teşkilatı tarafından partililerden 'sır gibi' saklanması tepkilere neden oldu.

CHP'DE GİZLİLİK TEPKİSİ!

“KİMİ KİMDEN SAKLIYORSUNUZ…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye Başkanları Çalıştayı” için Kayseri’ye gelecek. Daha önce 3 gün süreceği açıklanan Kayseri programında Türkiye genelinde bir çok belediye başkanı katılacak. Ancak programın partililerden gizli tutulması da CHP’lilerin tepkisine neden oldu. Milletvekili Çetin Arık ve İl Teşkilatının tutumunu eleştiren bir çok partili, “Kimi kimden saklıyorsunuz. Küçük olsun benim olsun zihniyeti ne yazık ki CHP’yi bir arpa boyu yol alamaz hale getirmiştir” dediler.

MİLLETVEKİLİ VE İL BAŞKANINA TEPKİ VAR!

GENEL Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra bir çok Belediye Başkanının da katılacağı programın özellikle bir çok partiliden gizlendiği iddia edildi. Gizleme nedeni ise CHP’nin Kayseri’de yaşanan sıkıntılarının direk genel başkana iletilmesinin engellenmesi olduğu belirtiliyor. Bir çok partili hem Milletvekili Çetin Arık hem de İl Başkanı Ümit Özer’e büyük tepki gösteriyor.

17-18-19 ARALIKTA

CHP Kayseri İl Örgütünün ev sahipliğinde yapılacak olan “Belediye Başkanları Çalıştayı” üç gün sürecek. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı programa çok sayıda Belediye Başkanı katılacak.  Ayrıca Kılıçdaroğlu, 18 Aralık’ta saat  13:00’te Kadir Has Kongre Merkezinde engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya gelecek.

>> Haber Merkezi