Çamlı: Bu daha bir başlangıç

KAYSERİSPOR yöneticilerinden Ali Çamlı da İstanbulspor maçını yakından takip etti.

Çamlı: Bu daha bir başlangıç

KAYSERİSPOR yöneticilerinden Ali Çamlı da İstanbulspor maçını yakından takip etti.

Gecesini gündüzüne katarak, takımın tüm sıkıntılarıyla yakından ilgilenen Çamlı, İstanbulspor maçından galibiyetle ayrılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Berna Gözbaşı’nın büyük gayret gösterdiğini vurgulayan Çamlı, “Her şeyden önce buraya gelen seyircilerimize, basın mensuplarına, tüm Kayserispor’u sevenlere hazırlı olsun. Üç puan aldık, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beyefendinin de dediği gibi emek vermeden hiçbir şey olmuyor. Buradan üstünü basarak söylemek istiyorum, bugün hakikaten bir keyif yaşanıyorsa, Berna Gözbaşı Başkanın katkısını her platformda dile getirmek gerekiyor. Bu takımı buralara çıkarabilmek için toplamda 3 yıldır emeğini, parasını, mesaisini her şeyini verdi. Bir yeri yönetirken hata da yapabiliriz, ama ben samimiyetinden, özverisinden, dürüstlüğünden her türlü özverisinden emin ve gören birisi olarak bu şehrin Berna Gözbaşı’na teşekkür borcu var. Bu şehir bunu yapacaktır.” dedi.

Kayserispor’un, Kayseri’nin en büyük marka değeri olduğuna dikkat çeken Çamlı, “Kayserispor’da başarı konuşulsun. Hep bu şehirde birliğe, beraberliğe vesile olsun, tribünler mesire alanına, şenlik alanına dönsün, bütün amacımız bu. Kayserispor’un Kayseri’nin en büyük marka değerini ben de biliyorum, herkes biliyor. Onun için çaba sarf ediyoruz. Bu bir başlangıç, bunun tadını çıkartalım. İnşallah, devamı gelen 3 puanlar bekliyoruz. Bunun elde edilmemesi için hiçbir sebep yok” diye konuştu.

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK HAKKINDA ÖVGÜYLE BAHSETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Kayserispor’un başarısı için yoğun çaba sarf ettiğini belirten Çamlı, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, gece gündüz, hiçbir telefona kayıtsız kalmıyor. İşini bırakıyor, Kayserispor ile ilgileniyor. İstirahat saatinde bile, Kayserispor için mücadele veriyor. Memduh Başkanımız hakeza aynı şekilde. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, yoğun tempo içerisinde Kayserispor’un sıkıntılarını gidermek için geliyor, yeniden Ankara’ya dönüyor. Bunlar ciddi özverili işler, fedakarca yapılan işler. Biz onlara şükran duyuyoruz” diye konuşmasını sonlandırdı.