Çakmak Uyar da Ersoy'a yanıt verdi

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un suç duyurusunda bulunduğu isimlerden Kayserispor eski yöneticisi Mehmet Çakmak Uyar, bir açıklama yayınladı. Çakmak Uyar, iddiaların asılsız olduğunu ve açıklamalara herhangi bir anlam veremediğini söyledi.

Çakmak Uyar da Ersoy'a yanıt verdi

Mehmet Çakmak Uyar'ın açıklaması şu şekilde;

"Bugün Milletvekillerimizden Sn. Baki Ersoy tarafından twitter adlı sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşılan bir gönderi ile 2017-2019 yılları arasında Kayserispor’u yöneten başkan ve yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu tarafımca öğrenilmiştir.

Yaklaşık 3 yıl boyunca büyük bir onurla ifa etmiş olduğum Kayserispor Yöneticiliği görevini büyük bir özveriyle gerçekleştiren şahsım hakkında yer alan ifadeleri ve şikayeti büyük bir şaşkınlıkla gözlemlediğimi ve bu şikayete ve şikayet dilekçesinde içeriğinde yer alan itham ve açıklamalara herhangi bir anlam veremediğimi kamuoyunun bilgisine arz etmek isterim.

Hiçbir somut bilgi ve belge olmaksızın ortaya atılmış bu asılsız iddialara karşı cevap verme gereği dahi duymasam da sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna servis edilmiş olan bu şikayet dilekçesinin Kayseri ilinde yaratmış olduğu kargaşa nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığımın ve böylesine bir açıklama yapmak zorunda bırakılmaktan büyük bir üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim."