Büyükkılıç'ı duygulandıran etkinlik

Kayseri'de çocuklar, düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Babalar Günü'nü kutladı.

Büyükkılıç'ı duygulandıran etkinlik

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliğe Başkan Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile yönetim kurulu üyeleri ve çocukları katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin şehrin babasına ahde vefa olarak çocuklardan gelen talep üzerine etkinliği düzenlediklerini belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Atçı ise aile değerlerinden bahsederek, "Aile bizim her şeyimiz. Çocuk, insan olmanın temelini ailede atar. Ailede güçlü köklerle hayata tutunduysa o sağlıklı birey olur, hayatta başarılı ve güçlü olur." ifadelerini kullandı.

Çocuklar da, Başkan Büyükkılıç'a "Kayseri'mizin, şehrin babası oldunuz, çocuklara hep değer verdiniz, teşekkür ederiz, Babalar Günü'nüz kutlu olsun." diyerek, hediye verdi.

Duygulanan Büyükkılıç da etkinlik için teşekkür ederek, "Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin, bu duygu ve düşüncelere layık kılsın diye dua ediyorum." ifadesini kullandı.

AA