BU HAKEME DİKKAT !

Kayserispor'un yarın Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçı yönetecek olan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun Ankara bölgesi hakemi olması tartışmaları beraberinde getirdi. Uğurlu'nun geçmişte de Ankaragücü takımında futbol oynadığı ve Ankaragüçlü olduğu iddiaları da gündeme geldi.

BU HAKEME DİKKAT !

Süper Lig'in 41. haftasında Kayserispor yarın deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu maça hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanması, tepkileri de beraberinde getirdi.
Ankaragücü ile ligde kalmak için çekişen Kayserispor'da taraftarlar, bu maça Ankara bölgesi hakeminin atanmasını tepkiyle karşıladı.1981 Ankara doğumlu olan Yaşar Kemal Uğurlu'nun daha önce de Ankaragücü alt yapısında futbol oynadığı iddiaları de gündeme bomba gibi düştü.


Tokgöz'den konuyla ilgili açıklama

"İNANCIMIZ TAMDIR"

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada," Yarın @ibfk2014 ile oynayacağımız kader maçımıza Ankara bölge hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun görevlendirilmesi kamuoyu tarafından talihsiz bir atama olarak değerlendirlse de MHK başkanı Serdar Tatlı,Yaşar Kemal Uğurlu ve Mete Kalkavan'a adil maçlar yöneteceklerine inancımız tamdır" ifadelerine yer verdi. 

Kayserispor'un bu sezon 4 maçını yönetti

Yaşar Kemal Uğurlu bu sezon Kayserispor'un 4 maçını yönetti. Sezonun ilk maçı olan Kasımpaşa müsabakasında düdük çalan Uğurlu, daha sonra Kayserispor'un Göztepe, Erzurum ve Hatay müsabakalarında düdük çaldı. Kayserispor bu sezon Uğurlu ile 4 maçtan 2'sini kazanırken, Göztepe ve Erzurum maçlarından da beraberlikle ayrıldı.

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir?

1981 yılından Ankara'da dünyaya gelen Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara'da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu'nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var.

Spor servisi