BÖLGEDE 'ÖLÜMSÜZ ' BAYRAM TATİLİ

İçerisinde Kayseri 'nin de bulunduğu Karayolları 6. Bölge sınırları içerisinde 9 günlük bayram tatili boyunca yaşanan trafik kazalarında büyük azalma yaşanırken, ölüm de yaşanmadı.

BÖLGEDE  'ÖLÜMSÜZ ' BAYRAM TATİLİ

Konuya ilişkin yetkili kurumlardan edinilen bilgilerde İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda bölgedeki Jandarma Trafik, Bölge Trafik, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü ve belediyelerin mesaiye devam ederek aldıkları önlemler, denetim, kontrol ile yol bakım ve onarım faaliyetleri neticesinde büyük bir mesafe alınarak bölgede ölümlü trafik kazası yaşanmaması sağlandı.
 
ALINAN ÖNLEMLER İŞE YARADI. TRAFİK KAZALARINDA YÜZDE 40'IN ÜZERİNDE AZALMA
 
Konuya ilişkin edinilen bilgilerde, bir önceki yıl bayramda yaşanan trafik kazalarına kıyasla bu bayramda alınan önlem ve yapılan her türlü titiz çalışmalar sonucunda 6. bölgede trafik kazalarında yüzde 40'ın üzerinde azalma yaşandığı öğrenilirken, trafik kazalarından dolayı ölüm yaşanmadığı da dikkatleri çekti. 
 
Alınan önlem ve yapılan çalışmalar ile yurt genelinde de benzer şekilde kazlarda ve ölümlerde düşüş gözlendiği ortaya çıktı. HABER: KAAN AKBAŞ