Bitigen ve Savranlar'a görev...

Kayseri Bölgesi Üst Klasman hakemi Abdulkadir Bitigen Süper Lig'in beşinci haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü maçında düdük çalacak. Kayseri Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar, beşinci haftadaki Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcısı olarak görev alacak.

Bitigen ve Savranlar'a görev...

Bitigen Rize-Ankaragücü maçını yönetecek

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada Süper Lig hakemleri birer hafta dinlenerek maçları yönetecek. Kayseri Bölgesi Hakemi Abdulkadir de 4 haftada kez hakem olarak görev yaparken, 2 kez de VAR olarak görev aldı. Sezonun ilk maçında Karagümrük-Yeni Malatya maçını yöneten Abdulkadir Bitigen, sonraki hafta Yeni Malatya Gözteme maçında VAR olarak görev yaptı. Üçüncü haftada Konyaspor-Beşiktaş maçını yönetirken, Gaziantep-Trabzon maçında da yine VAR olarak görev aldı.
Beşinci haftada Rize oynanacak maçta Rizespor-Ankaragücü maçını yönetecek. Bu müsabaka 17 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak.

 

Savranlar Galatasaray-Alanyaspor maçında görev alacak

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar, beşinci haftadaki Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcısı olarak görev alacak. 19 Ekim Pazartesi günü Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan bu müsabaka saat 20:00'da başlayacak.

Haber: Muhammed Kösedağ