Binlerce taraftar Sapunaru'ya destek mesajı yağdırdı

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali ve binlerce taraftar, Sapunaru'ya destek mesajı yağdırdı

Binlerce taraftar Sapunaru'ya destek mesajı yağdırdı

Kapalı Kale, Cristian Sapunaru’ya sahip çıktı. Sarı-Kırmızılı takımın cefakar taraftar gurubu Kapalı Kale, Rumen oyuncunun Alanyaspor maçında oynatılmamasına büyük tepki gösterdi.

Kapalı Kale Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dirgenali, Rumence, “Te iubim , mare Capitan” dedi. Türkçe olarak açıklamasında “Seni seviyorum kaptan” diyerek, Sapunaru’ya destek çıkan Dirgenali’nin bu mesajı sonrasında Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, destek mesajı yağdırdı.

Taraftarlar, “Kadroyu oluştururken Lung ve Sapunaru 'yu yazar, etrafını doldurursun Bayram hocam ... Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışma. Sapunaru, Attamah’tan daha kötü mü oynardı o maçta? Bayram hoca aklını başına almalı ve kadro seçimini düzeltmeli. Kvrzc’i kesmesi ne kadar hata ise buda o kadar hata. Sapunaru candır, takıma büyük emek vermiştir, yedek kalması büyük hata. Bayram hocanın taktiği yanlış, elinde stoperi varsa, stoperi oynar, madem Sapunaru oynamıyor , Oğuzhan oynasın, Attamah nedir, hadi peki Kvrzic hangi taktiğe göre oynamadı? Lopes dünya harikası olduğu için mi? İlk haftanın en iyi performans gösteren oyuncularını kesmek nasıl bir taktik anlayıştır anlamış değilim? Hadi diyelim Sapunaru ile kavgalı, peki ya Kvrziç? Sapunaru gibi oyuncun var hoca. Fantazi yapıyorsun, Attamahi oynatıyorsun. Hasan Hüseyin’e kaptanlık verildi bu nedir? Hasan Hüseyin 3 yıldır gram kendini geliştirmedi. En azından oynayan adamına (Sapunaru) hakkını teslim et. Sapunaru’yu çok seviyoruz oda Kayserisporu çok seviyor. Lung, Sapunaru, Campanharo, Pedro, bunlar sakat ve cezalı değilse ilk 11 oynar. Sapunaru'yu harcatmayız Bayram Bektaş aklını başına al. Bu kulüpten ilk sen gidersin. Bu takımın kaptanı Sapunaru'dur. O yoksa Lung'dur. Tweet bu kadar.” şeklinde ortak fikir ile Sapunaru’ya destek verdiler.

Sapunaru’nun yaşlanmış, yavaş ve eskisi kadar etkisiz olduğunu da yazan seyirciler de oldu.