Benli 'Hakkınızı helal edin'

Kayseri İl Sağlık Müdürü görevini bırakan Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, ilk açıklamasını yaptı. 5 yıldır yürüttüğü görevi bıraktığını açıklayan Benli, bu dönemde önemli işlere imza attıklarını belirtti. Benli, görevine Şehir Hastanesi'nde devam edecek.

Benli 'Hakkınızı helal edin'

Benli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Memleketime hizmet etme bahtiyarlığını yaşatan Rabbim’e sonsuz şükürler olsun.

Kayserimizde; Kayseri Şehir Hastanesi başta olmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi, Develi, Yahyalı, Bünyan ve Sarız Devlet hastanelerinin ve 20 civarı Aile Sağlığı Merkezlerinin açılışı şükürler olsun bize nasip oldu.

Yaklaşık 5 yıl boyunca; pandemi yönetimi de dâhil olmak üzere yönetim anlayışımızda "Nasıl daha iyi hizmet sunarız?" şiarını öne çıkardık.

Bakanlığımızın tensipleriyle göreve başladığımızdan bu zamana kadar, bizlere desteklerini esirgemeyen önceki dönem Sağlık Bakanımız Sayın Op. Dr. Ahmet Demircan ve Sağlık Bakanımız Sayın Uzm. Dr. Fahrettin Koca’ya, ilimizin kıymetli büyüklerinden Bakanlarımız Sayın Av. Mehmet Özhaseki'ye, Sayın Mustafa Elitaş'a, Sayın Taner Yıldız'a, Sayın Valimize, değerli vekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uzm. Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve diğer tüm ilçe belediye başkanlarımıza, her zaman yanımızda olan ilimizin değerli protokolü ve siyasi liderlerine desteklerinden dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

2017 yılında başladığım müdürlük görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Süreçte görevime Kayseri Şehir Hastanesinde devam edeceğim. Özveriyle çalışan tüm idarecilerimize, hekimlerimize, değerli sağlık personelimize, dua ve destekleri ile sağlığın yükünü birlikte omuzladığımız tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz."