Belsinspor'u Hasan Yazgan kurtardı: 3-2

Süper Amatör Küme'de Esen Makine Belsinspor, 2-1 geride olduğu maçta Hasan Yazgan'ın son 10 dakikada attığı 2 golle Trend Gayrimenkul'u 3-2 yendi.

Belsinspor'u Hasan Yazgan kurtardı: 3-2

STAD: Argıncık 1 Nolu
HAKEMLER: Ramazan Haymana** Ahmet Çıtak* Muhammed Ülker**
ESEN MAKİNA BELSİNSPOR: Ali Özkan** Mehmet Ali İmren** Rafet Kayapınar** Murat Şen** Uğur Özdemir** Mücahit Baykaldı* (Dk.68 Mehmet Akpınar) Harun Çetin* Şenol Büyükçekiç* Hasan Yazgan* Aydemir Yavuz** Mehmet Yaman**
TREND GAYRİMENKUL SPOR: Ebubekir Kara* Ahmet Uluhan* Mehmet Kındık** Şeh İsmail Orhan* Mehmet Ali Tanrıkulu* Fatih Ülker* İsmail Erdi Halis* Buğra Kara** Alpaslan İnce* Halis Barbaros* Adem Şener**
GOLLER: Dk.8 Mehmet Yaman ve Dk.80 - 84 Hasan Yazgan (Esen Makina Belsinspor) Dk.28 Adem Şener ve Dk.47 Buğra Kara (Trend Gayrimenkul)


Maça baskılı başlayan Esen Makina Belsinspor 8'inci dakikada Mehmet Yaman'ın golü ile öne geçti. 20 dakika sonra Trend Gayrimenkul Adem Şener ile skoru dengeledi. Trend Gayrimenkul 2'inci yarının 2'inci dakikasında Buğra Kara'nın şık golü ile öne geçti. Son 10 dakikaya kadar 2-1 geride giren Esen Makina Belsinspor 80'inc dakikada Hasan Yazgan ile skoru dengeledi. 4 dakika sonra Hasan kendisinin 2 takımının 3'üncü golünü kaydederek takımını öne geçirdi. Esen Makina Belsinspor liderliğini devam ettirdi.