BAŞKANLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞKANLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ziyaret sırasında Gazetemiz ortaklarından Rifat Açıkgöz, Osman Çiftçi, Yazı İşleri Müdürümüz Kürşat Açıkgöz ve gazete personelimiz hazır bulundular.

Ziyaret sırasında Kayseri basınındaki gelişmeler ve birleşme hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Gazetelerin birleşmesinden sonra belli bir güce kavuştuğunu ve uyum içerisinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: “Kayseri basını her zaman şehre vizyon kazandırmakta bize yardımcı olmuşlardır. Birleşmeden sonra yola devam eden üç gazetemiz de gerçekten Kayserimize yakışan tavır ve tarz sergiliyorlar, Kayseri’nin uyum kültürünün gelişmesinde büyük katkı sağlıyorlar. İnşallah zaman içersinde daha da güçlenip gelişirler. Bunu bizler de canı gönülden isteriz. Çünkü basının gücü bizim gücümüzdür. Ben hep şunu düşünüyordum neden Kayserimizin de bir bölge gazetesi olmasın, neden biz de bölgemizde söz sahibi olmayalım diye. Ben zaman içerisinde böyle bir çalışmanın da olacağını umut ediyorum. Nasıl ki 14 gazetenin sahipleri toplanıp bir güç birliği yapıp güçlü üç gazetenin doğmasına sebep oldularsa, böyle hayırlı bir iş yaptılarsa zaman içersinde de üç gazetemizin yine güç birliği yaparak bir bölge gazetesi çıkaracaklarına inanıyorum” dedi.

Gazetelerin güç birliği yapmasından dolayı hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı ve gazetemiz yöneticileri bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra her iki taraf da ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek ayrıldılar. Haber Merkezi