BAŞKAN YALÇIN'DAN CUMHUR İTTİFAKINA İFTAR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhur İttifakı üyesi AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatı üyeleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

BAŞKAN YALÇIN'DAN CUMHUR İTTİFAKINA İFTAR

Başkan Yalçın, on bir ayın sultanı Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşmanın hazzını yaşamak için Cumhur İttifakına iftar verdi. İftara AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ekici, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, belediye başkan yardımcıları, partilerin ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
 
Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Ramazan’ın manevi atmosferinin önemini belirterek, “Davetimize katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Zorlu bir seçim sürecinden sonra teşkilatların özel gayretleriyle belediye başkanlığı görev ve sorumluluğunu üstlendiğini ifade eden Başkan Yalçın, “Hepinizden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Sorumluluğumuz çok büyük. Bundan sonraki süreçte hep birlikte Ramazan’ın ardından çalışmalarımızı hızlandıracağız. Cenabı Allah bizleri bir Ramazan’a daha kavuşturdu, hayırlısıyla bayrama ulaşmayı da nasip eylesin.” diye konuştu.
 
Başkan Yalçın, seçimlerin son üç ay çalışılarak kazanılmadığını anlatarak, “Seçim, bir seçimin bitiminin ertesi gününden itibaren çalışılarak kazanılıyor. Böyle çalışmaya devam etmeliyiz. Çünkü insanlar bizlere güvendi ve bunu boşa çıkarmamamız lazım. Bunun bilincindeyiz.” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ekici ise, kendilerini iftarda bir araya getiren Başkan Yalçın’a teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik içinde iki teşkilat olarak seçimi başarıyla atlattık. Bundan sonra da birlikteliğimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.
 
MHP İlçe Başkanı Mehmet Akbulut da Başkan Yalçın’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
 
“Şampiyonluğa oynamak gurur verici” 
 
Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Şampiyonasında finale kalan U19 takım idmanını ziyaret ederek moral verdi. 
 
27-28 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da oynanacak olan final karşılaşmalarından umutlu olan Onursal Başkan Mustafa Yalçın, “Gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. 130’nun üzerindeki Türkiye’deki takımların içerisinde çeyrek final oynamış olmak, yarı final oynamak ve şampiyonluğa oynamak bizim için gurur verici. Onlar bizim gönlümüzün şampiyonu. Samsun’dan da kupa ile dönecekler umarım” dedi. 
 
Onursal Başkan Mustafa Yalçın, idman öncesi A Takım Teknik Direktörü Halil Aslan ve U19 Takımı Teknik Direktörü Necati Karadağ ile de görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. BÜLTEN-İHA