Başkan Palancıoğlu 'Hürriyet mahallemiz her geçen gün daha da yenilenmektedir'

Hürriyet Mahallesi Meydan Camii'nde kılınan Teravih namazı sonrası cami cemaatine ağız tatlılığı olarak tatlı ikramında bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mahalle halkı ve esnafı ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Palancıoğlu 'Hürriyet mahallemiz her geçen gün daha da yenilenmektedir'

Hürriyet Mahallesi’nin imar gelişimine katkı sağlandığını ve yeni planlama ile binaların yenilendiğini dolasıyla bir cazibe mahallesinin ilçeye kazandırıldığını belirten Başkanı Palancıoğlu, "Teravih namazımızı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii'nde eda ettik. Esnaflarımızı ziyaret ettik. 'Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane' sözünden hareketle esnaflarımız ve vatandaşlarımızla oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile gönüller kazanabilmek için parklardaki aileler, gençler ile birlikte hoş sohbetler gerçekleştirdik" diye konuştu.
 
“Emlak vergisini 412228 postaçeki hesabı ile ödeyebilirsiniz”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Emlak Vergisi ilk taksidi yatırma süresinin 31 Mayıs 2019 Cuma günü son bulacağını hatırlatarak, ödemeler konusunda kredi kartı, taksitlendirme, EFT, internetten ödeme ve posta çeki gibi seçenekler sunduklarını söyledi.
     
Yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerinin ilk taksitlerini Mayıs ayı içerisinde yatırmaları gerektiğini hatırlatan Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu“Veznelerde sıkışıklık ve kargaşaya meydan vermemek, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için hatırlatma yapmak istedik. Belediyemiz de emlak vergisi ödeme kolaylıkları sağlanmıştır. Kredi kartı, internetten ödeme, posta çeki ile ödeme gibi tüm imkânlar mükelleflerin emrindedir.” dedi.
 
Posta çeki no: 412228 posta
 
Vergi mükelleflerinin belediyenin 412 228 nolu hesabına yatırabileceklerini ifade eden Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu,mükellefleri duyarlılık ve bilinçle vergilerini yatırmaya davet ettiğini, yatırılacak her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi. 
 
“Osmanlı Mahallesi Cibali Caddesi'nde Asfaltlama Çalışması devam ediyor”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Osmanlı Mahallesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı tamamlanan Cibali Caddesi’nde asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.
 
Osmanlı Mahallesi, Yeni Emniyet Binası’nın bulunduğu CİBALİ CADDESİNİN bölge için yoğun kullanılan ve tercih edilen bir yol olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, CİBALİ CADDESİNİN tüm alt yapısının tamamlandığını, Kaski, Elektrik Şirketi, Kayserigaz ve PTT ile ortak çalışıldığını şimdi de asfalt çalışmasına başlanıldığını kaydetti.
 
Melikgazi de seri, güvenli ve etkin ulaşım için alternatif yollara büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
"Melikgazi Belediyesi olarak Osmanlı Mahallesi'nde ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik. CİBALİ CADDESİ çok tercih edilen bir yoldur. Çünkü birçok sokak ile bağlantısı bulunmaktadır, Bu amaçla Osmanlı CİBALİ CADDESİ ulaşım ağında önemledir. 1000 ton stabilize alt yapı malzemesi kullanılmıştır. Yine yaklaşık 750 ton asfalt malzemesi kullanılarak. Asfalt serildikten sonra hizmete açılacaktır. Bölge halkına ve şehrimize hayırlı olsun."
 
“Melikgazi Belediyespor Genç Voleybol Takımı Çorum’da şehrimizi temsil edecek”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyespor Voleybol Genç Takımının 24-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Çorum ilinde yapılacak olan Genç Türkiye Müsabakalarında şehrimizi temsil edeceğini söyledi.             
 
Melikgazi Belediyespor’un Alt Grup ve Gençler kategorisinde Voleybol Takımı’nın başarılar zincirin devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Voleybol Genç karşılaşmaları için Çorum ilindeki karşılaşmalara katılacaktır. Şiren Belediyespor, Tokat Plevne Belediyespor ve Eskişehir Odunpazarı Belediyespor takımları ile karşılaşma yapacak olup, başarı elde etmesi durumunda 26 Haziran ile 2 Temmuz 2019 tarihleri arasında Türkiye Finallerinde oynamaya hak kazanacaktır” dedi.
 
Voleybol takımının antrenörü Fuat Kalay nezaretinde antrenmanların devam ettiğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak amatör ruh, profesyonel yönetim ile her zaman yerel spora ve sporcuya katkı ve destek olduklarını sözlerine ekledi. BÜLTEN