Başkan Çopuroğlu Şehit cenazesinde

Bingöl 'den kalkan ve Bitlis 'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci (33), memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Çopuroğlu Şehit cenazesinde

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, şehidin cenaze törenine katılarak, şehit ailesine taziyelerini iletti.
Tatvan 'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker için Ankara 'da düzenlenen devlet törenin ardından şehit Demirci 'nin naaşı dün akşam memleketi Kayseri’ye getirildi.

Bugün baba evinden son kez helallik alınan şehidin cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan Başkan Çopuroğlu, şehidin ailesine baş sağlığı dileyerek, taziyelerini iletti.
İl Müftüsü Şahin Güven 'in kıldırdığı namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Pınarbaşı Uzunpınar Mahalesinde toprağa verildi.

Şehit cenazesine şehit aileleri ile yakınları ve Başkan Çopuroğlu’nun yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, , AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimleri katıldı.

Haber Merkezi