BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN MÜSİAD'A BAYRAM ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN MÜSİAD'A BAYRAM ZİYARETİ

Kurban Bayramı’nın ikinci günü itibariyle bayram ziyaretlerine devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç önceki dönem Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne bayram ziyareti gerçekleştirdi. MÜSİAD’ın yeni hizmet binasını da inceleyen Başkan Memduh Büyükkılıç sözlerine MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Kütahneci’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek başladı. 
 
Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Allah’a şükürler olsun ki bir Kurban Bayramı’na daha eriştik. Ne büyük lütuf Ya Rabbi! Tekbirler getiriyoruz. Arafat’takilerin dualarına bizim dualarımız ilhak ediyor. Bu güzel duyguları yaşıyoruz. Tabi Bayram birlik demek, kardeşlik demek, dayanışma demek, huzur demek varsa ufak tefek dargınlıklar, onların giderilmesine vesile olmak demek.  Yerel yönetimler olarak da sağlık, çevre ve tarım müdürlüklerimizle birlikte Kurban Bayramı’nda şehrimize en güzel şekilde hizmeti veriyoruz. Bayramın ikinci gününde de MÜSİAD’ımızdayız. Bu güzel insanların Cenab-ı Allah sayısını arttırsın diliyorum. Şuurlu güzel hizmetler yapmaya vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Tüm İslam Coğrafyası’nın da bayramını kutlayan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu coğrafyalarda yaşanan sıkıntıların son bulmasını dileyerek “mazlum insanların sesi Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da sağlıklı ömürler diliyorum”  diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamalarının ardından MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetimi ile bir araya geldi. BÜLTEN