BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLE ULAŞIMDA YENİ DÖNEM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimlerle gece yarısına kadar süren toplantılarına devam ediyor. Başkan Büyükkılıç bu kez ulaşımla ilgili kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLE ULAŞIMDA YENİ DÖNEM

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, Ulaşım A.Ş. ile Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı bürokratlarıyla yaptığı toplantıya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili bürokratları da katıldı. Gece yarısına kadar süren toplantıda Kayseri’deki ulaşım ve toplu taşıma tüm yönleriyle masaya yatırıldı. 
 
Değerlendirme toplantısında ulaşım ve toplu taşım konusunda yapacakları çalışmaları masaya yatırdıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’de ulaşım konusunda problemler var gibi algılansa da 400 bine yakın aracın trafikte yer aldığı göz önünde bulundurulursa ulaşımda ciddi manada sorun olmadığını söyleyebiliriz. Ama tüm bunlara rağmen yeni açılacak yollarla ulaşımı daha da rahatlatacağız” dedi.
 
TOPLU TAŞIMADA ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI
 
Yaptıkları toplantıda özellikle toplu ulaşım konusunda önemli kararlar aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehir Hastanesi’ne ulaşım konusunda direk hatlar hayata geçirilecek. 6 tane 18 metre uzunluğundaki, 150 kişilik elektrikli otobüsler işletmeye alınacak. Abonman sistemi biniş sayısı artırılarak daha ekonomik ve daha cazip hale getirilecek. Elektronik ödeme sistemi ve kolaylıklarından yararlanma çalışmalarımız tamamlandı. Aktarma konusunda otobüs tramvay aktarmasında cüzi bir ücret alınıyordu. Bu ücret kaldırılacak ve belirli süre içinde tek bilet uygulaması olacak. Bundan sonra otobüsten otobüse de aktarma olacak. Ayrıca, ilçelerimizde ulaşılmayan köy ve mahalle kalmayacak. Toplantımızda ilçelerin talepleri konusunu da değerlendirdik.”
 
Toplantıda sadece Kayseri’ye değil Kayseri dışına da hizmet veren bilinçli ve yetkin ulaşım birimlerinin yönetici ve personeline teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak bizleri seven ve bizlere güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
CUMHUR İTTİFAKI'NIN MHP’Lİ BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR’DE
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok ve Cumhur ittifakıyla seçilen 4 ilçenin belediye başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kayseri’de Cumhur İttifakının ne denli büyük bir dayanışma içinde olduğu vurgulandı. MHP İl Başkanı Serkan Tok, Başkan Büyükkılıç’ın ne denli çok çalıştığını “Alın terinize şahidim” ifadeleriyle anlattı ve “Aramızda alın teri birlikteliği var” diye konuştu.
 
MHP İl Başkanı Serkan Tok ile Cumhur İttifakı ile seçimlere girerek seçilen Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ve Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
 
“HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
 
MHP İl Başkanı Serkan Tok, Başkan Büyükkılıç’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Seçim sonuçlarının Kayseri’ye bereket getirmesi temennilerinde bulunan Serkan Tok, “Başkanım, daha önce yaptığınız görevlerle şehrimizde kendinizi ispatladınız. Hizmet etmek gönül işi ve bu gönül sizlerde var. Sizlerle beraber çalışırken nasıl mücadele ettiğiniz gördük ve alnınızın terine bizzat şahit olduk. Kayserimiz inşallah sizlerle yeni bir döneme girecektir. Size desteğimiz her zaman en üst seviyede olmuştur. Sizinle uyum içinde çalıştık. Çalışma süresince en ufak bir sorun yaşamadık. Şahsınızda sizlere, AK Parti İl teşkilatının yöneticilerine, milletvekillerimize, bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma ve güzel bir alın teri birlikteliği oldu. Şehir sevdalısı olarak her zaman yanınızda olacağımızı memnuniyetle ifade ediyorum” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, her zaman uyum içinde çalıştıklarını; iyi niyetle, yılmadan ve usanmadan koştuklarını belirterek Cumhur ittifakı ile güzel insanlar tanımaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç, tüm ilçelerimizle dayanışma içinde Kayseri’ye hizmet edeceklerini kaydetti.
 
LİSE ÖĞRENCİSİNE BAŞKAN’DAN SÜRPRİZ TELEFON
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir mektup yazarak okuluyla ilgili taleplerde bulunan lise öğrencisi Esra Ceylan Cingöz’e telefonla bizzat geri dönüş yaptı. Başkan Büyükkılıç, Esra’yı arkadaşlarıyla birlikte Kayseri’de misafir edebileceklerini de belirtti.
 
Büyükşehir Belediyesi’ne mektup yazarak okuluyla ilgili bazı taleplerini ileten Pazarören Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Esra Ceylan Cingöz, beklemediği bir karşılık buldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin ek binasında yaptığı incelemeler sırasında Esra’yı telefonla aradı.
 
Esra’nın ilettiği talepleri dikkate alacaklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Taleplerin için ellerine sağlık. Ekiplerimiz bu taleplerle ilgilenecek ve en kısa sürede yapılacak olanları hayata geçirecek” dedi. Başkan Büyükkılıç, Esra’yı arkadaşları ile birlikte bir otobüsle Kayseri’de misafir edebileceklerini de belirtti. Lise öğrencisi Esra da Başkan Büyükkılıç’ı okullarına davet etti. 
 
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DAİRE BAŞKANLIKLARINI İNCELEDİ
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin ek binasında incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, ek binadaki daire başkanlıklarını tek tek ziyaret ederek bilgi aldı.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, Kocasinan Bulvarı üzerindeki Büyükşehir Belediyesi’nin ek binasını da ziyaret etti.
 
Başkan Memduh Büyükkılıç, ek bina içerisindeki Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki tüm birimleri ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. BÜLTEN