Başkan Büyükkılıç, ilçe belediyeleriyle istişare toplantılarına devam ediyor

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belediyelerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç, ilçe belediyeleriyle istişare toplantılarına devam ediyor

 

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yatırım ve istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekilli İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ile Büyükşehir’e bağlı ilgili daire başkanları ve genel müdürler katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılacak yatırımlar ve ilçe belediyelerinin talepleri görüşüldü.

Toplantıda MHP'li belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Hakikaten uyum kültürünün en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bunun için de herkese teşekkür ediyorum. Burada gerek altyapı kuruluşlarımızın, gerekse belediyelerimizin üst düzey yetkilerinin bulunduğu ortamda başkanlarımızın taleplerini, memnuniyetle dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve konforu adına daha kaliteli hizmet alma bağlamında görüşmeler yapacağız. İnşallah gücümüzün nispetinde biz de zamanında ve en kısa sürede yapması yönünde gayret göstereceğiz" dedi.