BAL'ın yeni ekibi Develispor iç transferi halletti

Bölgesel Amatör Lig ekibi Develispor, 2020-2021 futbol sezonu öncesi iç transferde 7 isimle anlaşarak sözleşme imzaladı.

BAL'ın yeni ekibi Develispor iç transferi halletti

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Develispor lig öncesi kolları sıvadı. Tarihinde ilk kez BAL’da mücadele edecek olan Develispor geçen sezon şampiyon olan kadrodan 7 oyuncusu ile yeniden sözleşme imzaladı.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen imza törenine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develispor Kulüp Başkanı Tufan Nayman, Başkan Yardımcısı Yunus Özer, Genel Sekreter İbrahim Şimşek, Sayman Abdullah Kıyga, Teknik Direktör Ahmet İzgi ve kaleci antrenörü Halil İmamoğlu katıldı.


Güçlü bir kadro kurmayı planlayan Develispor iç transferde Burak Arslan, Mehmet Furkan Ağca, Mevlüt Metin, Resul Özgen, Mehmet Kahveci (Şifo) Volkan Gülsever ve Erkan Atçı ile yeniden sözleşme imzaladı. İç transferde önemli isimler ile sözleşme yenileyen Develispor’da gözler dış transfere çevrildi. Kırmızı-Siyahlıların dış transferde kadrosuna önemli isimleri katacağı gelen bilgiler arasında.

 

Muhammed Kösedağ