BAL'da 2. hafta heyecanı

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 5. Grup'ta ikinci hafta maçları yarın oynanacak. Kayseri temsilcisi Emar Grup FK, ikinci haftada yarın Çorum Çimentospor'u Atatürk Dış Saha'da konuk edecek. Talasgücü Belediyespor ise deplasmanda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile karşılaşacak.

BAL'da 2. hafta heyecanı

EMAR ÇORUM'U KONUK EDECEK

Ligin ilk haftasında salı günü, Kayseri derbisinde Talasgücü Belediyespor ile karşılaşan ve rakibini 1-0 mağlup eden Emar Grup Futbol Kulübü, ikinci maçında yarın Çorum ekibi Çimentospor'u konuk edecek. Kayseri temsilcisi, ikinci müsabakadan da üç puanla ayrılarak zirveye yerleşmek istiyor. İlk haftayı galibiyetle kapatan iki takım, bugün Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha'da kozlarını paylaşacak. Müsabaka saat 17:00'da başlayacak.

Çorum temsilcisi ise ilk maçında çarşamba günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesini konuk etmiş ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Emar Grup Futbol Kulübü Antrenörü Ferhat Kurnaz," İlk maçımızı kazandık. Ancak o müsabaka geride kaldı. Şimdi birbirinden önemli 5 müsabakamız daha var. İlkini Pazar günü oynayacağız. Maç maç bakıyoruz. En ufak bir hatanın telafisi yok. Çünkü çok zorlu bir sezon oynuyoruz. 108 takım içerisinde 4 tanesi 3. Lig'e yükselecek. Bu 4 takımın arasında yer almak istiyoruz. Bu yüzden sahaya mücadelemizi sonuna kadar yansıtıp, her maçtan bizim için en iyi sonucu almak istiyoruz" dedi.

TALAS'IN RAKİBİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Lige yenilgiyle başlasa da pes etmeyeceklerini belirten Talasgücü Belediyespor antrenörü Halil Aslan,” Sivas deplasmanında mutlak kazanmak zorundayız. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bu yüzden hataları en aza indirmek zorundayız. Ne kadar az kayıp verirsek, gruptan çıkma şansımız o kadar yüksek olur. Önce Sivas deplasmanı ardından Çorum’u konuk edeceğiz. Daha sonra ikinci yarı maçları oynanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi-Talasgücü Belediyespor maçı yarın saat 17:00’da oynanacak.
>Spor servisi